Hvis du ikke kan se et hjem

Hvis du ikke kan se et eller flere hjem i appen Hjem, kan du læse heri, hvad du skal gøre.

Se, om dine hjem er opgraderet

Hvis dine hjem allerede er opgraderet

Se, om dine hjem er opgraderet

Følg disse trin for at opgradere de hjem, du ejer, til den nye Hjem-arkitektur.* Alle de hjem, du ejer, bliver opgraderet samtidigt.

1. Brug appen Hjem på din iPhone eller iPad med den nyeste version af iOS eller iPadOS, eller brug appen på din Mac med den nyeste version af macOS.

2. Tryk eller klik på knappen MereNo alt supplied for Image.

3. Vælg Hjem-indstillingerNo alt supplied for Image. Hvis du ejer flere hjem, skal du vælge ét, og derefter vælge Hjem-indstillingerNo alt supplied for Image.

4. Vælg Softwareopdatering, tryk eller klik på Læs mere under Der er en opgradering til hjem, og følg derefter vejledningen for at opgradere. Hvis du ikke kan se Der er en opgradering til hjem, har du allerede opgraderet dine hjem.

Hvis det ikke er dig, som har oprettet et hjem, skal du bede ejeren af det delt hjem om at opgradere. Hvis ejeren af et delt hjem ikke kan opgradere eller vælger ikke at gøre det, kan du forlade delte hjem, som du ikke længere har brug for adgang til.

* iPad understøttes ikke som hub til hjemmet på den nye Hjem-arkitektur.

Hvis dine hjem allerede er opgraderet

Hvis Der er en opgradering til hjem ikke vises under Hjem-indstillinger > Softwareopdatering i appen Hjem på ejerens enhed, er ejerens hjem allerede opgraderet.

1. Opdater din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS eller iPadOS eller din Mac til den nyeste version af macOS.

2. Gå til Indstillinger (Systemindstillinger på Mac) > [dit navn] > iCloud, og slå iCloud til adgangskoder og nøglering til.

3. Gå til Indstillinger (Systemindstillinger på Mac) > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed, og slå tofaktorgodkendelse til Apple-id til.

4. Tryk eller klik på knappen MereNo alt supplied for Image for at kontrollere, om du har mere end ét hjem. Hvis et hjem ikke har tilbehør, skal du fjerne det fra appen Hjem. Tryk eller klik på knappen MereNo alt supplied for Image, vælg Hjem-indstillingerNo alt supplied for Image, og rul derefter ned, og vælg Fjern hjem.

Hvis du stadig ikke kan få adgang til et hjem, skal du kontakte Apple-support.