Opret forbindelse til en AirPrint-printer via et Wi-Fi-netværk

Du kan oprette forbindelse til en AirPrint-aktiveret printer via et Wi-Fi-netværk for trådløs udskrivning fra din Mac, iPhone eller iPad.

Disse generelle oplysninger er ikke specifikke for nogen bestemt AirPrint-aktivert printer. Tjek dokumentationen for printeren, eller kontakt printerproducenten for at få detaljeret vejledning.

Hvis printeren har en indbygget skærm

På printere med en berøringsskærm eller en anden indbygget skærm (et kontrolpanel) forventes det generelt, at du bruger denne skærm til at vælge eller indtaste navnet på og adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk. Se flere oplysninger i dokumentationen til printeren.

Hvis printeren kan sluttes til din Mac via USB

Du kan muligvis bruge en USB-forbindelse til at indstille Wi-Fi-udskrivning.

1. Slut printeren til din Mac ved hjælp af et passende USB-kabel.

2. Installer den Mac-software, som fulgte med printeren, og sørg for, at den omfatter en printerindstillingsassistent.

3. Brug printerindstillingsassistenten til at oprette forbindelse mellem printeren og dit Wi-Fi-netværk. Se flere oplysninger i dokumentationen til printeren.

4. Kobl USB-kablet fra printeren og din Mac. Forbindelsen mellem printeren og Wi-Fi-netværket bør forblive oprettet.

Hvis printeren bruger Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis din Wi-Fi-router ikke er lavet af Apple, skal du se flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en WPS-printer, i dokumentationen til routeren.

Hvis din Wi-Fi-router er en AirPort-base:

1. Åbn AirPort-værktøj i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.

2. Vælg basen i AirPort-værktøj, og indtast adgangskoden til basen, hvis du bliver bedt om det.

3. Vælg Base fra menulinjen > Tilføj en WPS-printer.

4. Vælg enten "Første forsøg" eller "PIN-kode" som den tilladte WPS-forbindelsestype. Klik derefter på Fortsæt.

• Hvis du valgte "Første forsøg", skal du trykke på WPS-knappen på printeren. Når printerens MAC-adresse vises i AirPort-værktøj, skal du klikke på OK.

• Hvis du valgte "PIN-kode", skal du angive printerens PIN-kode, som bør være angivet i dokumentationen til printeren. Klik derefter på Fortsæt. Når printerens MAC-adresse vises i AirPort-værktøj, skal du klikke på OK.

5. Afslut AirPort-værktøj.

Hvis printeren kan oprette et midlertidigt Wi-Fi-netværk

Du kan muligvis bruge printerens eget midlertidige Wi-Fi-netværk til at indstille Wi-Fi-udskrivning.

1. Installer den Mac-software, som fulgte med printeren, og sørg for, at den omfatter en printerindstillingsassistent.

2. Sørg for, at printerens midlertidige Wi-Fi-netværk er slået til. Se flere oplysninger i dokumentationen til printeren.

3. I menulinjen skal du vælge Wi-Fi-menuenWi-Fi-menuen og derefter vælge navnet på printerens midlertidige Wi-Fi-netværk. Mens din Mac er på printerens netværk, kan din Mac ikke oprette forbindelse til internettet eller andre tjenester på dit normale Wi-Fi-netværk.

4. Brug printerindstillingsassistenten til at oprette forbindelse mellem printeren og dit Wi-Fi-netværk. Se flere oplysninger i dokumentationen til printeren. Printeren genstarter muligvis, inden den opretter forbindelse til netværket.

5. Gå tilbage til Wi-Fi-menuen på din Mac, og skift tilbage til dit Wi-Fi-netværk.

Læs mere

Når printeren har oprettet forbindelse til dit Wi-Fi-netværk, er du klar til at starte din udskrivning:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.