Abonnement på Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

Med Apple TV-appen kan du abonnere på lige netop de kanaler, du ønsker, uden at skulle downloade nogen apps. Du kan derefter se indhold, der er en del af dit abonnement, direkte i Apple TV-appen – on-demand og på alle dine enheder.1

Sådan abonnerer du på Apple TV-kanaler

Abonner nu
  1. Åbn Apple TV-appen.

2. Vælg fanen Butik.

3. Rul til Tilføj kanaler og apps eller Tilføj kanaler.*

4. Når du finder en kanal, skal du åbne den og derefter vælge knappen Abonner eller Prøv det gratis.

5. Indtast dit Apple-id og din adgangskode for at købe et abonnement på kanalen.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kender dit Apple-id.

Priserne varierer alt efter kanal. Du kan se oplysninger om prøveperioden, den månedlige pris og vilkårene for fornyelse, inden du bekræfter dit abonnement. Ud over at abonnere på Apple TV-kanaler kan du abonnere på Apple TV+ for at se eksklusivt indhold fra de mest kreative hjerner inden for tv og film.

Se Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Vælg fanen Hjem.

3. Rul til Kanaler og apps eller Kanaler.*

4. Åbn kanalen for at streame indhold, der følger med dit kanalabonnement i Apple TV-appen, uden at skulle downloade kanalens app.2

Med Apple TV-kanaler kan du:

For nogle Apple TV-kanaler kan du muligvis logge ind på den pågældende kanals websted eller app med det samme Apple-id, som du bruger til at se indhold i Apple TV-appen.

Hvis du har problemer med at få adgang til et abonnement på en Apple TV-kanal i Apple TV-appen, skal du muligvis opsige dit abonnement på den pågældende kanals websted eller app og derefter abonnere på kanalen igen i Apple TV-appen.

1. Du kan se alt indhold on-demand og uden reklamer. Nogle enheder, der understøtter Apple TV-appen, tilbyder muligvis ikke Apple TV-kanaler. Udvalgte on-demand-shows fra nogle kanaler kan omfatte reklamepauser. På nogle kanaler kan du også streame live-tv, hvilket kan indeholde reklamer. Kanaler, der lader dig se live-tv i Apple TV-appen, kan kræve, at Lokalitetstjenester er slået til på din enhed.

2. Når du rejser i udlandet, kan du muligvis ikke streame indhold fra nogle kanaler. Download de film eller tv-udsendelser, du vil se, inden du forlader dit land eller område.

* Tilgængeligheden af og funktioner for Apple TV-appen og Apple TV-kanaler kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.