Brug HDMI ARC eller eARC med dit Apple TV 4K

Med HDMI ARC eller eARC slået til kan dit Apple TV 4K (2. generation og nyere) modtage lyd af høj kvalitet fra et understøttet tv, og lyden kan derefter afspilles via dine HomePod- eller HomePod mini-højttalere.

Du skal bruge følgende

• Apple TV 4K (2. generation eller nyere)

• HomePod- eller HomePod mini-højttalere

• Et tv, der understøtter HDMI ARC eller eARC

Slå HDMI ARC eller eARC til

1. Indstil din HomePod- eller HomePod mini-højttaler eller et stereopar som standardhøjttaler(e) for Apple TV.

2. Gå til hjemmeskærmen på dit Apple TV, og vælg Indstillinger > Video og lyd > Lyd ud.

3. Under Standardenhed til lyd ud skal du kontrollere, at rummet med HomePod eller HomePod mini er valgt.

No alt supplied for Image
  4. Vælg Afspil lyd fra fjernsynet under Returkanal til lyd. Du kan se, om ARC eller eARC er slået til, hvis der vises Til (ARC) eller Til (eARC).

Hvis HDMI ARC eller eARC ikke virker som forventet