Flytning fra din nuværende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhed med lavere kapacitet

Læs mere om, hvordan du optimerer dit indhold og reducerer din brug af lagringsplads, så du kan flytte til en enhed med mindre lagringsplads.

Tjek din lagringsplads

Inden du flytter til en ny enhed, skal du tjekke, hvor meget lagringsplads den aktuelle enhed bruger. Hvis alle dine data kan være på den nye enhed, kan du overføre dine data til den nye enhed uden at fjerne noget.

Hvis du flytter til en enhed med lavere kapacitet, kan det være nødvendigt at optimere eller fjerne noget af dit eksisterende indhold. Kontroller, hvad der optager mest plads på din enhed, i Indstillinger > Generelt, og tryk på [Enhed] Lagringsplads. Læs mere om dataforbrug på din iPhone, iPad eller iPod touch.

ios16-iphone13-pro-settings-general-iphone-storage

Administrer din lagringsplads

Du kan administrere eller reducere lagringspladsen på din enhed på forskellige måder.

Lyd, film, serier og bøger

Læs mere om, hvordan du sletter musik, film og tv-udsendelser samt bøger fra din enhed.

Billeder og videoer

For at reducere den plads, som dine billeder og videoer bruger, kan du importere billeder og videoer fra din kamerarulle til computeren. Sådan gør du, hvis du vil slette billeder på din kamerarulle, efter du har importeret dem:

1. Tryk på Vælg.

2. Vælg de billeder, der skal slettes.

3. Tryk på knappen Papirkurv .

Hvis du vil se billederne på din enhed, efter at du har fjernet dem fra kamerarullen, skal du synkronisere dem med dit fotobibliotek. Når du synkroniserer dit fotobibliotek med din computer, optimeres dine synkroniserede billeder, så du sparer plads. Du kan også synkronisere et mindre udvalg af dit fotobibliotek for at spare plads.

Apps

Sådan reducerer du den lagringsplads, som dine apps bruger: