Før du sælger, bortgiver, returnerer eller genanvender dine AirPods

Læs mere om, hvordan du gør dine AirPods klar til en ny ejer – inklusive ophævelse af parringen mellem dem og dit Apple-id.

Fjern dine AirPods fra dit Apple-id

AirPods kan kun parres med ét Apple-id ad gangen. Du skal fjerne AirPods fra dit Apple-id, før du bortgiver eller sælger dem. På den måde kan den nye ejer parre dem med sit Apple-id og drage fordel af alle funktionerne – inklusive Find.

Du kan fjerne AirPods fra dit Apple-id på din iPhone, iPad eller Mac, der er logget ind med dit Apple-id. Du behøver kun at fjerne AirPods fra dit Apple-id på én enhed for at ophæve pardannelsen.

Dine AirPods behøver ikke at være forbundet via Bluetooth til din enhed – men processen kan ske hurtigere, hvis dine AirPods er Bluetooth-forbundne og inden for Bluetooth-rækkevidde af din enhed.

Fjern AirPods fra dit Apple-id på iPhone eller iPad

1. Åbn appen Find.

2. Vælg fanen Enheder, tryk på dine AirPods, og stryg derefter opad.

3. Tryk på Fjern denne enhed, og tryk derefter på Fjern for at bekræfte.

Fjern AirPods fra dit Apple-id på Mac

1. Åbn appen Find

2. Vælg fanen Enheder, og vælg derefter dine AirPods.

3. På kortet skal du klikke på knappen Mere infoIngen alt leveret for billede.

4. Klik på Fjern denne enhed.

Opsig eller overfør AppleCare-dækning

Hvis dine AirPods er dækket af et AppleCare-abonnement, kan du opsige eller overføre abonnementet.

Opsig dit AppleCare-abonnement

Overfør dit AppleCare-abonnement til den nye ejer

Rengør dine AirPods

Før du bortgiver dine AirPods, kan du eventuelt rengøre dem for den nye ejer.

Rengør dine AirPods