Om dine Beats-ørepropper

Læs mere om, hvordan du bruger og rengør de ørepropper, der følger med dine Beats-høretelefoner.

Vælg den rigtige størrelse

Beats-høretelefoner leveres med flere sæt ørepropper. Vælg det par, der er mest behageligt og giver dig den bedste lydoplevelse.

Monter eller fjern

Hvis dine høretelefoner ikke allerede har ørepropper monteret, skal du vælge et sæt ørepropper og montere dem. Indsæt derefter forsigtigt øreproppen i øret. Du kan justere øreproppen, indtil den sidder, som den skal.

For at fjerne øreproppen fra øret skal du dreje høretelefonen forsigtigt og trække den væk fra øret.

Rengør dine ørepropper

1. Fjern forsigtigt ørepropperne fra høretelefonerne. Hvis du ikke fjerner ørepropperne, før du rengør dem, kan du beskadige dine høretelefoner.

2. Brug varmt vand og en mild sæbe på en fugtig klud til at fjerne snavs og ørevoks fra ørepropperne. Undgå brug af skrappe rengøringsmidler.

3. Skyl sæben helt væk med varmt vand.

4. Lad dine ørepropper lufttørre.

Før du monterer dine ørepropper på høretelefonerne igen, skal du sørge for, at ørepropperne er tørre.