Hvis du får vist en fejlmeddelelse med "Softwareopdatering kræves" eller "Kræver hjemmehub" på din iPhone eller iPad

Læs mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du får vist en fejlmeddelelse med "Softwareopdatering kræves"

Du skal opdatere softwaren på den enhed, du bruger som hjemmehub. Hvis du ikke er sikker på, hvilken enhed der er din hjemmehub, skal du opdatere softwaren på alle dine enheder.

iPad (5. generation og nyere), iPad mini (5. generation og nyere), iPad Air (3. generation og nyere) og alle iPad Pro-modeller understøtter den nyeste version af iPadOS.

Hvis du stadig ikke kan indstille dit tilbehør, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du får vist en fejlmeddelelse med "Kræver hjemmehub"

Hvis du forsøger at indstille et tilbehør til hjemmet og får vist denne fejlmeddelelse, skal du have en enhed indstillet som hjemmehub.

Hvis du har indstillet en hjemmehub

Følg disse trin. Prøv at danne par med tilbehøret igen efter hvert trin.

1. Sluk den enhed, du bruger som hjemmehub, og tænd den igen.

2. Prøv at bruge en enhed, hvor du har logget ind med det Apple-id, du brugte til at indstille appen Hjem.

3. Hvis din hjemmehub er et Apple TV, som har forbindelse til internettet via et Ethernet-kabel, skal du i stedet forbinde dit Apple TV til Wi-Fi. Forbind det til samme Wi-Fi-netværk som din iOS-enhed er forbundet med.

4. Kontroller, at dit Wi-Fi-netværk har forbindelse til internettet, og at der ikke er nogen interferens.

5. Nulstil netværksindstillingerne på den iOS-enhed, hvor fejlmeddelelsen vises.

6. Hvis du bruger et VPN (virtuelt privat netværk) eller anden sikkerhedssoftware fra en tredjepart, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis du stadig ikke kan indstille dit tilbehør, skal du kontakte Apple-support.