Direkte oprettelse af netværk mellem to Mac-computere med Thunderbolt 3-kabler kræver Thunderbolt-aktiverede værter

Mac-computere understøtter oprettelse af netværk mellem to Thunderbolt-værter med det korrekte Thunderbolt-kabel.

Hvis du har problemer med Thunderbolt 3-netværket eller blev sendt til denne side, da du sluttede en Mac til en anden vært, skal du være opmærksom på nedenstående:

• Sørg for, at dine computere understøtter Thunderbolt 3 via USB-C. Kontakt producenten, hvis du ikke er sikker.

• Slut din Mac direkte til den anden computer frem for via et USB-C-samlingspunkt. USB-C-samlingspunkter understøtter ikke Thunderbolt 3-forbindelser mellem portene.

• Brug et kabel, der understøtter Thunderbolt 3. Ikke alle USB-C-kabler understøtter kravene til Thunderbolt 3. F.eks. understøtter Apple Thunderbolt 3-kablet (USB-C) en Thunderbolt 3-forbindelse, men det gør et USB-C-ladekabel ikke.

• Hvis du slutter en Mac med Thunderbolt 3 til en Mac med Thunderbolt 2, skal du bruge et Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik og et Thunderbolt 2-kabel.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support eller lave en aftale i Genius Bar.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.