Om Advarsel om kompatibilitet angående Dropbox på Mac

Din Mac viser en advarsel, når den registrerer en version af Dropbox, der bruger en ældre systemudvidelse.

Den version af Dropbox, der i øjeblikket er installeret på din Mac, bruger en ældre systemudvidelse. Denne systemudvidelse vil ikke være tilgængelig i macOS Monterey 12.3 eller nyere.

Du kan downloade en opdateret version af Dropbox, der er fuldt ud kompatibel med macOS Monterey 12.3 eller nyere, fra Dropbox. Læs mere i Dropbox-hjælpecenter.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.