Oplysninger om strømforbrug og varmeafgivelse (BTU) for Mac Studio

Læs mere om Mac Studio-computernes strømforbrug og varmeafgivelse.

Mac Studio (2023)

M2 Ultra 24-Core CPU og 76-Core GPU, 192 GB samlet hukommelse, 8 TB SSD

Strømforbrug

Varmeafgivelse

Passiv

Passiv

10 W

295 W

34 BTU/time

1007 BTU/time

Mac Studio (2023)

M2 Max 12-Core CPU og 30-Core GPU, 32 GB samlet hukommelse, 512 GB SSD

Strømforbrug

Varmeafgivelse

Passiv

Passiv

9 W

145 W

31 BTU/time

495 BTU/time

Mac Studio (2022)

M1 Ultra 20-Core CPU og 48-Core GPU, 64 GB samlet hukommelse, 1 TB SSD

Strømforbrug

Varmeafgivelse

Passiv

Passiv

13 W

215 W

44 BTU/time

734 BTU/time

Mac Studio (2022)

M1 Max 10-Core CPU og 32-Core GPU, 32 GB samlet hukommelse, 2 TB SSD

Strømforbrug

Varmeafgivelse

Passiv

Passiv

11 W

115 W

38 BTU/time

392 BTU/time

Noter

1. Strømforbruget (watt) måles fra vægstikket og omfatter alle strømforsyninger og strømtab. Der er ikke behov for flere ændringer.

2. "Maks." er målt ved kørsel af et meget computerkrævende testprogram, der kræver den maksimale processorydelse og derfor det højeste strømforbrug. Der er ikke tilsluttet eksterne enheder under test.

3. “Passiv" afspejler den strøm, der bruges med kun Finder åben og ved brug af standardindstillingerne for strømstyring.

4. Tallene gælder ved en omgivende temperatur på 20,2°C. En høj omgivelsestemperatur kræver højere blæserhastigheder, hvilket øger strømforbruget.