Sikkerhedskopier og gendan dokumenter og data fra administrerede apps

Læs mere om, hvilke muligheder du kan vælge for at sikkerhedskopiere og gendanne dokumenter og data fra MDM-tildelte apps i iOS og iPadOS.

Du kan bruge Mobile Device Management (MDM) til at tildele en app til en bestemt bruger eller enhed. Når du bruger MDM til at installere en app, har du disse to muligheder:

• Tillad ikke sikkerhedskopiering af appdokumenter og -data

• Fjern appen, når MDM-profilen fjernes

Disse muligheder hjælper med at bestemme, om og hvordan du kan sikkerhedskopiere og gendanne appdokumenter og -data.

Sikkerhedskopier og gendan appdokumenter og -data

Appdokumenter og -data inkluderes muligvis, når du sikkerhedskopierer en iOS- eller iPadOS-enhed til iCloud, Finder eller iTunes, afhængigt af de muligheder du vælger, når MDM installerer en app:

• Hvis du vælger "Undgå sikkerhedskopiering af appdataene", kan brugerne ikke sikkerhedskopiere eller gendanne dokumenter og data for den pågældende app.

• Hvis du vælger "Fjern appen, når MDM-profilen fjernes", kan brugerne sikkerhedskopiere data for den pågældende app, men de kan kun gendanne dataene til den samme enhed. Hvis de gendanner sikkerhedskopien til en ny enhed, gendannes dataene ikke.

• Hvis du ikke vælger nogen af mulighederne, kan brugerne sikkerhedskopiere og gendanne appdata til den samme enhed eller en ny enhed. Nogle apps kan også vælge at ekskludere data fra sikkerhedskopier eller forhindre, at deres data gendannes til en anden enhed.

Hvis du vil have flere oplysninger, kan du se dokumentationen til MDM-løsningen.

Geninstaller administrerede apps

Hvis dataene i en administreret app gendannes fra iCloud, geninstalleres appen automatisk, hvis den var tildelt til en bruger. Den geninstalleres også automatisk, hvis den var tildelt til en enhed, og sikkerhedskopien blev gendannet til den samme enhed.

Appen geninstalleres ikke automatisk, hvis sikkerhedskopien gendannes af Apple Configurator, Finder eller iTunes.

Hvis appen ikke blev geninstalleret automatisk, kan den geninstalleres via MDM.

Læs mere

Læs mere om sikkerhedskopier til iPhone, iPad og iPod touch