Sådan ser du MLS Season Pass i Apple TV-appen

Læs om, hvordan du ser live Major League Soccer-kampe og -gentagelser, og hvordan du finder ud af, hvornår et hold spiller.

Hvor kan jeg se MLS Season Pass?

Du kan se MLS Season Pass i Apple TV-appen, som findes på iPhone, iPad, Mac, Apple TV og på smart-tv'er, streamingenheder, spilkonsoller og kabel-tv-bokse. Du kan også se MLS Season Pass på nettet på tv.apple.com/dk/sports, herunder på Android-, Windows-pc- og Chrome OS-enheder.

Læs om, hvordan du abonnerer på MLS Season Pass, og hvordan du ser MLS Season Pass, Apple TV+ og meget andet på dine Apple-enheder, på dit tv og på nettet.*

* Hvis du ikke kan finde MLS Season Pass i Apple TV-appen, skal du muligvis opdatere din enhed til den nyeste software.

Sådan ser du en kamp live

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/dk/sports.

2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

3. Vælg MLS Season Pass.

4. Vælg en kamp, og vælg derefter Se.

Hvis du vil skjule resultaterne fra livekampe på din iPhone, skal du gå til Indstillinger > TV og derefter slå Vis sportsresultater fra. Læs om, hvordan du skjuler resultater på dit Apple TV, eller hvordan du skjuler resultater på dit smart-tv, din streamingenhed eller spillekonsol.

Hvis du ikke abonnerer på MLS Season Pass, men abonnerer på Apple TV+, kan du se et udvalg af MLS- og Leagues Cup-kampe*, inklusive nogle af de største playoff-kampe uden ekstra betaling. Et begrænset antal kampe er tilgængelige gratis i Apple TV-appen, når du logger ind med dit Apple-id.

*Leagues Cup og Campeones Cup er ikke tilgængelige i Mexico.

Sådan ser du en gentagelse af en MLS-kamp

Når en kamp er slut, kan du se en fuld gentagelse eller en kort opsummering.

Se en opsummering af en MLS-kamp

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/dk/sports.

2. Vælg MLS Season Pass.

3. Rul ned til Seneste spillede kampe, og vælg en kamp.

4. Vælg Se opsummering.

Se en gentagelse af hele MLS-kampen

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/dk/sports.

2. Vælg MLS Season Pass.

3. Find den kamp, du vil se en gentagelse af.

4. Vælg kampen, rul til Se gentagelser, og vælg derefter Fuld gentagelse.

* Når du har startet en genafspilning, kan du ændre lyden til spansk. Nogle gentagelser er også tilgængelige på fransk.

Sådan finder du ud af, hvornår et hold spiller

1. Åbn Apple TV-appen, eller gå til tv.apple.com/dk/sports.

2. Søg efter MLS Season Pass.

3. Vælg et hold.

4. Vælg Kommende kampe.

Se hele MLS Season Pass-kampplanen