Udskift Apple I/O-kortet i din Mac Pro (2019 eller nyere)

Læs mere om, hvordan du fjerner og udskifter Apple I/O-kort i din Mac Pro.

Det korrekte værktøj

• Phillips-skruetrækker (nr. 1)

Hvis du vil bestille et nyt Apple I/O-kort, skal du kontakte Apple.

Fjern kabinettet eller topdækslet

Følg trinnene til at fjerne kabinettet eller topdækslet på din Mac Pro.

Mac Pro (2019 eller nyere)

1. Luk din Mac Pro ned.

2. Vent ca. 5-10 minutter på, at computeren køler ned.

3. Fjern alle kabler fra Mac Pro med undtagelse af strømkablet.

4. Rør ved metalkabinettet på ydersiden af Mac Pro for at aflade evt. statisk elektricitet, og fjern derefter strømkablet.

• Du skal altid aflade statisk elektricitet, før du rører ved reservedele eller monterer komponenter inde i Mac Pro. Hvis du vil undgå at generere statisk elektricitet, må du ikke bevæge dig rundt i rummet, før du er færdig med at installere Apple I/O-kortet og har sat kabinettet tilbage på computeren igen.

5. Åbn den øverste luge, og drej til venstre for at åbne kabinettet.

Billedtekst mangler
  6. Løft kabinettet lige op, og tag det af computeren. Læg det forsigtigt til side.

• Mac Pro kan ikke tændes, når kabinettet er fjernet.

No alt supplied for Image

Mac Pro (rack, 2019 eller nyere)

1. Luk din Mac Pro ned.

2. Vent ca. 5-10 minutter på, at computeren køler ned.

3. Fjern alle kabler fra Mac Pro med undtagelse af strømkablet.

4. Rør ved metalkabinettet på ydersiden af Mac Pro for at aflade evt. statisk elektricitet, og fjern derefter strømkablet.

• Du skal altid aflade statisk elektricitet, før du rører ved reservedele eller monterer komponenter inde i Mac Pro. Hvis du vil undgå at generere statisk elektricitet, må du ikke bevæge dig rundt i rummet, før du er færdig med at installere Apple I/O-kortet og har sat topdækslet tilbage på computeren igen.

5. Skub topdækslets frigørelseslåse til den ulåste position, løft topdækslet, træk det væk fra frontpladen, og sæt det derefter til side.

Billedtekst mangler

Sådan fjerner og installerer du Apple I/O-kortet

1. Brug en Phillips-skruetrækker nr. 1 til at løsne de to skruer på spændepladen over plads 5-8, og fjern derefter pladen.

• Skruerne sidder fast og forbliver på spændepladen.

No alt supplied for Image
  2. Skub PCI-fastholdelseslåsen til den ulåste position.

Billedtekst mangler
  3. Tag fat i kanterne af Apple I/O-kortet, og træk det lige ud af pladsen (afhænger af din computer):

• Mac Pro (2023): Plads 7

• Mac Pro (2019): Plads 8

Sådan fjerner du Apple I/O-kortet fra plads 7 på Mac Pro (2023)
  4. Indsæt det nye Apple I/O-kort, og skub i en jævn bevægelse, indtil kortet er skubbet helt på plads. Brug samme plads som før (afhænger af din computer).

• Mac Pro (2023): Plads 7

• Mac Pro (2019): Plads 8.

Indsættelse af Apple I/O-kortet på plads 7 på Mac Pro (2023)
  5. Skub PCI-fastholdelseslåsen til den låste position.

Billedtekst mangler
  6. Placer spændepladen over plads 5-8, og spænd de to skruer fast med din Phillips-skruetrækker nr. 1.

Billedtekst mangler

Monter kabinettet eller topdækslet igen

Følg trinnene til at montere kabinettet på Mac Pro (2019) eller topdækslet på Mac Pro (rack, 2019) igen.

Mac Pro (2019 eller nyere)

1. Sænk forsigtigt kabinettet ned over Mac Pro, og pas på ikke at røre nogle af kredsløbskortene.

Billedtekst mangler
  2. Når kabinettet er helt på plads, skal du dreje den øverste luge til højre og trykke den ned for at låse den.

Billedtekst mangler
  3. Tilslut strømforsyning, skærm og andre eksterne enheder.

Mac Pro (rack, 2019 eller nyere)

1. Juster kanten af topdækslet med pladsen i frontpladen, tryk derefter fast i nærheden af frigørelseslåsene. Du kan høre, når de klikker på plads.

Billedtekst mangler
  2. Tilslut strømforsyning, skærm og andre eksterne enheder.

Læs mere

Hvis du har modtaget en erstatningsdel fra Apple, skal du følge trinnene for Mac Pro (2023) eller Mac Pro (2019) for at sende den originale del tilbage til Apple.