Hvis din iPhone sender sms-beskeder fra din e-mailadresse

Med Beskeder i iOS kan du starte samtaler med dit telefonnummer eller med din e-mailadresse. Indstil dine præferencer i Indstillinger.

Brug dit telefonnummer til at starte samtaler i Beskeder

1. Tryk på Beskeder i appen Indstillinger.

2. Tryk på Send og modtag.

3. I indstillingerne "Start nye samtaler fra" skal du trykke på det telefonnummer, du vil bruge.

Nye beskeder kommer nu fra dit telefonnummer. Hvis du har eksisterende samtaler i Beskeder, som du startede med din e-mailadresse, og du vil bruge dit telefonnummer i stedet for, skal du starte en ny samtale.

Under Indstillinger > Beskeder > Send og modtag kan du vælge at bruge enten et telefonnummer eller en e-mailadresse til nye samtaler.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan vælge dit telefonnummer under indstillingerne for Beskeder