Udskift strømforsyningen i din Mac Pro (2023)

Læs mere om, hvordan du fjerner og udskifter strømforsyningen i din Mac Pro.

Det korrekte værktøj

• Justerbar torx-skruetrækker med 8 IP x 89 MM 1/4" bit

• Phillips-skruetrækker (nr. 1)

Hvis du vil bestille en ny strømforsyning, skal du kontakte Apple.

Fjern kabinettet eller topdækslet

Følg trinnene til at fjerne kabinettet eller topdækslet på din Mac Pro.

Mac Pro (2023)

1. Shut down your Mac Pro.

2. Vent ca. 5-10 minutter på, at computeren køler ned.

3. Fjern alle kabler fra Mac Pro med undtagelse af strømkablet.

4. Rør ved metalkabinettet på ydersiden af Mac Pro for at aflade evt. statisk elektricitet, og fjern derefter strømkablet.

• Du skal altid aflade statisk elektricitet, før du rører ved reservedele eller monterer komponenter inde i Mac Pro. Hvis du vil undgå at generere statisk elektricitet, må du ikke bevæge dig rundt i rummet, før du er færdig med at installere strømforsyningen og har sat kabinettet tilbage på computeren igen.

5. Åbn den øverste luge, og drej til venstre for at åbne kabinettet.

No alt supplied for Image
  6. Løft kabinettet lige op, og fjern det fra Mac Pro. Læg det forsigtigt til side.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Mac Pro (rack, 2023)

1. Shut down your Mac Pro.

2. Vent ca. 5-10 minutter på, at computeren køler ned.

3. Fjern alle kabler fra Mac Pro med undtagelse af strømkablet.

4. Rør ved metalkabinettet på ydersiden af Mac Pro for at aflade evt. statisk elektricitet, og fjern derefter strømkablet.

• Du skal altid aflade statisk elektricitet, før du rører ved reservedele eller monterer komponenter inde i Mac Pro. Hvis du vil undgå at generere statisk elektricitet, må du ikke bevæge dig rundt i rummet, før du er færdig med at installere strømforsyningen og har sat topdækslet tilbage på computeren igen.

5. Skub topdækslets frigørelseslåse til den ulåste position, løft topdækslet, træk det væk fra frontpladen, og sæt det derefter til side.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Sådan fjerner du strømforsyningen

1. Brug en Phillips-skruetrækker nr. 1 til at løsne alle seks skruer på spændeplade nr. 3, og fjern derefter pladen.

• Skruerne sidder fast og forbliver på spændepladen.

No alt supplied for Image
  2. Fjern en 8 IP-skrue fra jordingsbeslaget til strømforsyningen.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  3. Tag fat i begge sider af strømforsyningen, og træk den ud.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Sådan installerer du den nye strømforsyning

1. Skub den nye strømforsyning ind på den nederste plads.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  2. Skub i en jævn bevægelse, indtil strømforsyningen er skubbet helt på plads.

3. Fastgør IP 8-skruen på jordingsbeslaget til strømforsyningen igen.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  4. Sæt spændeplade nr. 3 på igen, og skru de seks skruer fast med Phillips-skruetrækker nr. 1.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Monter kabinettet eller topdækslet igen

Følg trinnene til at montere kabinettet eller topdækslet på din Mac Pro igen.

Mac Pro (2023)

1. Sænk forsigtigt kabinettet ned over Mac Pro, og pas på ikke at røre nogle af kredsløbskortene.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  2. Når kabinettet er helt på plads, skal du dreje den øverste luge til højre og trykke den ned for at låse den.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  3. Tilslut strømforsyning, skærm og andre eksterne enheder.

Mac Pro (rack, 2023)

1. Juster kanten af topdækslet med pladsen i frontpladen, tryk derefter fast i nærheden af frigørelseslåsene. Du kan høre, når de klikker på plads.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  2. Tilslut strømforsyning, skærm og andre eksterne enheder.

Læs mere

Hvis du har modtaget en erstatningsreservedel fra Apple, skal du følge trinnene i følgende artikel for at sende den originale del tilbage til Apple.