Brug HomePod eller HomePod mini som samtaleanlæg

Med samtaleanlæg kan du sende og modtage beskeder fra én HomePod eller HomePod mini til en anden eller til iPhone, iPad, Apple Watch og CarPlay.

Opsætning af samtaleanlæg

Hvis du vil bruge samtaleanlægget, skal du opdatere dine HomePod- eller HomePod mini-højttalere til den nyeste software. Kontroller derefter, at alle enheder, du vil sende og modtage beskeder via samtaleanlægget fra – din iPhone, iPad eller dit Apple Watch – er opdaterede. Når du har opdateret, tændes samtaleanlægget automatisk.

Administrer dine indstillinger

Hvis du vil vælge, hvornår din enhed skal modtage samtaleanlægbeskeder, skal du vælge, hvilke medlemmer af dit hjem der skal have adgang til samtaleanlægget, og vælge, hvilke HomePod-højttalere der skal bruge samtaleanlægget.

1. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler, og vælg Hjem-indstillingerBilledtekst mangler.

3. Tryk på Samtaleanlæg. Vælg dine indstillinger for samtaleanlæg.

ios-16-iphone-14-pro-home-home-settings-homepod-intercom
  4. Tryk på Tilbage og derefter på OK.

Send en samtaleanlægbesked

Du kan bruge Siri eller appen Hjem til at sende en samtaleanlægbesked. Du kan endda sende og modtage samtaleanlægbeskeder med dine AirPods eller kompatible Beats-hovedtelefoner Samtaleanlægbeskeder sendes til alle HomePod-højttalere i hjemmet og alle enheder med samtaleanlægbeskeder slået til.

Hvis du har indstillet stemmegenkendelse på HomePod, modtages beskeder via samtaleanlægget, som du sender via HomePod, ikke af din iPhone, iPad eller dit Apple Watch.

Spørg Siri

Brug Siri på din HomePod, iPhone, iPad, dit Apple Watch, dine AirPods eller din CarPlay til at sende en samtaleanlægbesked.

• "Hej Siri, samtaleanlæg 'Det er tid til at vågne op.'"

• "Hej Siri, spørg alle 'Er hunden blevet fodret?'"

Hvis du vil sende en besked til en HomePod i et bestemt værelse eller en bestemt zone, kan du f.eks. sige:

• "Hej Siri, meddel ovenpå at 'Filmen starter.'"

• "Hej Siri, spørg køkkenet 'Hvad er der til morgenmad?'"

Brug af appen Hjem

1. Åbn appen Hjem på din iPhone eller iPad.

2. Tryk på knappen SamtaleanlægBilledtekst mangler .

3. Indtal din samtaleanlægbesked. Prøv noget i retning af: "Fortæl alle, at vores naboer kommer over." Hvis du vil sende en besked til en HomePod i et bestemt værelse eller en bestemt zone, kan du f.eks. sige "Spørg nedenunder 'Er der nogen, der har set mine nøgler?'"

4. Når du er færdig med at optage, skal du trykke på OKBilledtekst mangler.

iOS-skærmbillede viser skærmbilledet til optagelse af samtaleanlægbeskeder.

Besvar en samtaleanlægbesked

Når din HomePod eller enhed modtager en samtaleanlægbesked, kan du svare. Hvis beskeden blev delt med alle i dit hjem, sendes dit svar til alle HomePods og enheder i dit hjem med notifikationer slået til. Hvis beskeden blev sendt til dit specifikke værelse, sendes dit svar kun til den HomePod eller enhed, der sendte den oprindelige besked.

Du kan svare med noget i retning af:

• "Hej Siri, svar 'Jeg kommer snart.'"

• "Hej Siri, svar 'Jeg fodrede hunden i morges.'"

Hvis dit svar kun skal sendes til bestemte HomePod-højttalere, kan du navngive dem i dit svar. Prøv f.eks.:

• "Hej Siri, svar til stuen 'Hvilken film ser du?'"

• "Hej Siri, svar nedenunder 'Jeg er der om 5 minutter.'"

Hvis du har indstillet stemmegenkendelse på HomePod, modtages beskeder via samtaleanlægget, som du sender via HomePod, ikke af din iPhone, iPad eller dit Apple Watch.

Flere muligheder med HomePod og HomePod mini