Om iOS 16-opdateringer

Med iOS 16 får du en nydesignet låst skærm med nye tilpasningsmuligheder og widgets, så du kan se oplysninger ved et øjekast. Knyt din låste skærm til en fokusfunktion, og brug fokusfiltre til at filtrere forstyrrende indhold i apps fra. Store opdateringer til Beskeder gør, at du kan redigere og fortryde afsendelsen af beskeder, som blev sendt for nylig. Med Visuel søgning kan du skille et billedes emne ud fra baggrunden og derefter kopiere og indsætte det i apps som Mail og Beskeder. iOS 16 indeholder også nye opdateringer til Mail, Kort, Wallet, Sundhed m.fl.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

Læs mere, hvis du ønsker opdateringen eller har problemer med at opdatere.

iOS 16.7.7

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7.6

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7.5

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7.4

Denne opdatering løser et problem, der medfører, at indbyggede Apple-apps, som er blevet slettet, muligvis ikke kan geninstalleres.

iOS 16.7.3

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7.2

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7.1

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.7

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.6.1

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.6

Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.5.1

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsfejlrettelser og anbefales til alle brugere. Den retter også en fejl, der forhindrer opladning med Lightning til USB 3-kameramellemstik.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.5

Denne opdatering indeholder forbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone.

Denne opdatering indeholder følgende forbedringer og fejlrettelser:

• Ny baggrund til låseskærmen kaldet Pride-fejring, som hylder LGBTQ+-samfundet og -kulturen

• Løser et problem, der medfører, at Spotlight muligvis ikke svarer

• Løser et problem, der medfører, at Podcasts i CarPlay muligvis ikke indlæser indhold

• Løser et problem, der medfører, at indstillingerne til Skærmtid muligvis ikke nulstilles eller synkroniseres på tværs af alle enheder

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.4.1

Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone, herunder:

• Hænder der skubber-emojien viser ikke forskellige hudfarver

• I nogle tilfælde svarer Siri ikke

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.4

Denne opdatering indeholder 21 nye emojis samt andre forbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone.

Denne opdatering indeholder følgende forbedringer og fejlrettelser:

• 21 nye emojis – herunder nye dyr, håndbevægelser og forskellige genstande – er nu tilgængelige på emoji-tastaturet

• Notifikationer for webapps føjes til hjemmeskærmen

• Stemmeisolering fremhæver din stemme under opkald med mobildata og blokerer støj fra omgivelserne

• Albummet Dubletter i Fotos understøtter nu også registrering af dublerede fotos og videoer i et delt iCloud-fotobibliotek

• Brug af VoiceOver understøttes i kort i appen Vejr

• Tilgængelighedsindstilling, der automatisk gør videoer lidt mørkere, når der registreres blinkende eller blitzende lyseffekter

• Løser et problem, der medfører, at anmodninger om Spørg før køb fra børn muligvis ikke vises på forælderens enhed

• Løser problemer, der medfører, at termostater, som er kompatible med Matter, ikke svarer, når de parres med appen Hjem

• Optimering af Registrering af ulykke på iPhone 14- og iPhone 14 Pro-modeller

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.3.1

Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone.

Denne opdatering indeholder vigtige fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone, herunder:

• iCloud-indstillingerne kan stoppe med at svare eller blive vist forkert, hvis apps bruger iCloud

• Det er muligvis ikke muligt at bruge Siri-anmodninger til Find

• Optimering af Registrering af ulykke på iPhone 14- og iPhone 14 Pro-modeller

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.3

Denne opdatering indeholder den nye baggrund Sammenhold, der hylder sort historie og kultur og fejrer Black History Month, sikkerhedsnøgler til Apple-id samt andre forbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer til din iPhone.

Denne opdatering indeholder følgende forbedringer og fejlrettelser:

• Den nye baggrund Sammenhold hylder sort historie og kultur og fejrer Black History Month

• Med sikkerhedsnøgler til Apple-id kan brugere øge sikkerheden på deres konti ved at kræve, at der skal bruges en fysisk sikkerhedsnøgle som en del af login-processen med tofaktorgodkendelse på nye enheder

• Understøtter HomePod (2. generation)

• Nødopkald SOS kræver nu at sideknappen og en af lydstyrkeknapperne holdes inde samtidig og derefter slippes for at undgå utilsigtede nødopkald

• Løser et problem i Freeform, hvor nogle streger i tegninger oprettet med Apple Pencil eller en finger muligvis ikke vises på delte tavler

• Løser et problem, der muligvis medfører, at baggrunden vises som sort på den låste skærm

• Retter en fejl, der kan medføre, at vandrette linjer midlertidigt vises, når iPhone 14 Pro Max startes fra vågeblus

• Retter en fejl, der medfører, at widgetten til den låste skærm ikke viser statussen for appen Hjem korrekt

• Løser et problem, hvor Siri muligvis ikke svarer korrekt på musikanmodninger

• Løser problemer, hvor anmodninger til Siri i CarPlay muligvis ikke forstås korrekt

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.2

Denne opdatering introducerer appen Freeform, som er et fantastisk sted at brainstorme og gøre dine ideer til virkelighed. Denne version indeholder også Apple Music Sing, forbedringer af den låste skærm samt andre funktioner og fejlrettelser til iPhone.

Freeform

• Freeform er en ny app til kreativt samarbejde med venner eller kolleger på Mac, iPad og iPhone

• På et fleksibelt lærred kan du tilføje arkiver, billeder, huskesedler m.m.

• Med tegneværktøjer kan du tegne skitser hvor som helst på lærredet med en finger

Apple Music Sing

• En ny mulighed for at synge med på millioner af favoritsange i Apple Music

• Med fuldt justerbare vokaler kan du synge duet med den originale kunstner, synge solo eller skifte mellem at gøre det ene og det andet

• De nyligt forbedrede sangtekster gør det endnu nemmere at følge musikken takt for takt

Låst skærm

• Nye indstillinger gør det muligt at skjule baggrunden eller notifikationer, når skærmindstillingen Altid til er valgt på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

• I widgetten Søvn kan du se dine seneste søvndata

• I widgetten Medicin kan du se påmindelser og hurtigt få adgang til din medicinplan

Game Center

• Understøttelse af SharePlay i Game Center til multiplayer-spil, så du kan spille med de personer, du taler med i et FaceTime-opkald

• I widgetten Aktivitet kan du se, hvad dine venner spiller, og hvordan de klarer sig i spillene – direkte på hjemmeskærmen

Hjem

• Forbedret stabilitet og effektivitet i kommunikationen mellem intelligent tilbehør i hjemmet og Apple-enheder

Denne opdatering indeholder også følgende forbedringer og fejlrettelser:

• Forbedret søgning i Beskeder gør det muligt at finde fotos baseret på deres indhold, f.eks. en hund, en bil, en person eller tekst

• Med indstillingen Indlæs igen, og vis IP-adresse kan brugere af Privat datatrafik med iCloud midlertidigt slå tjenesten fra for et specifikt websted i Safari

• Med deltageres markører i Noter kan du straks se, når andre laver opdateringer i en delt note

• AirDrop vender nu automatisk tilbage til indstillingen Kun kontakter efter 10 minutter for at forhindre uønskede anmodninger om at modtage indhold

• Optimering af Registrering af ulykke på iPhone 14- og iPhone 14 Pro-modeller

• Løser et problem, som medfører, at nogle noter ikke synkroniseres med iCloud, efter at de er blevet opdateret

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.1.2

Denne opdatering indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer og følgende forbedringer til din iPhone:

• Forbedret kompatibilitet med mobiloperatører

• Optimering af Registrering af ulykke på iPhone 14- og iPhone 14 Pro-modeller

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.1.1

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og sikkerhedsopdateringer og anbefales til alle brugere.

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.1

Denne opdatering introducerer Delt iCloud-fotobibliotek, som gør det nemt at holde dine familiefotos ajour. Denne version tilføjer også understøttelse af tredjepartsapps i liveaktiviteter og indeholder andre funktioner og fejlrettelser til din iPhone.

Delt iCloud-fotobibliotek

• Et separat bibliotek til nem og hurtig deling af fotos og videoer med op til fem andre personer

• Med indstillingsregler kan du nemt bidrage med fotos fra tidligere baseret på en startdato eller personer i dine fotos, når du opretter eller deltager i et bibliotek

• Med biblioteksfiltre kan du hurtigt skifte mellem visning af det delte bibliotek, dit personlige bibliotek eller begge biblioteker samtidigt

• Delte redigeringer og tilladelser giver alle mulighed for at tilføje, redigere og slette fotos, vælge fotos som favoritter og tilføje billedtekster

• Du kan skifte mellem delingsmuligheder i Kamera og vælge at sende fotos, du tager, direkte til det delte bibliotek, eller du kan vælge, at fotos skal deles automatisk, når andre deltagere registreres vha. Bluetooth

Liveaktiviteter

• Liveaktiviteter fra tredjepartsapps er tilgængelige i Dynamic Island og på den låste skærm på iPhone 14 Pro-modeller

Wallet

• Med deling af nøgler kan du dele dine nøgler til bil, hotelværelser og andet på sikker vis i Wallet vha. beskedapps såsom Beskeder og WhatsApp

Hjem

• Understøttelse af Matter, som er en ny forbindelsesstandard til intelligente hjem, gør det muligt for en række intelligent tilbehør i hjemmet at samarbejde på tværs af økosystemer

Bøger

• Læserbetjeningspanelet skjules automatisk, når du begynder at læse

Denne opdatering indeholder også fejlrettelser til din iPhone:

• Slettede samtaler vises muligvis i listen over samtaler i Beskeder

• Indhold til Dynamic Island er ikke tilgængeligt, når Inden for rækkevidde bruges

• CarPlay kan muligvis ikke oprette forbindelse, når der bruges en VPN-app

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle Apple-enheder. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.0.3

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og vigtige sikkerhedsopdateringer til iPhone, herunder:

• Notifikationer om indgående opkald og appnotifikationer kan blive forsinket eller leveres ikke på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

• Mikrofonlydstyrken kan være lav under telefonopkald via CarPlay på iPhone 14-modeller

• Kamera åbner muligvis langsomt eller skifter mellem tilstande på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

• Mail lukker ned efter start, hvis der modtages en forkert formateret e-mail

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.0.2

Denne opdatering indeholder fejlrettelser og vigtige sikkerhedsopdateringer til iPhone, herunder:

• Kameraet kan vibrere og derved forårsage slørede fotos, når der tages fotos vha. nogle tredjepartsapps på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max

• Skærmen kan være helt sort under indstillingen af enheden

• Når indhold kopieres og indsættes mellem apps, kan det ske, at en besked om tilladelse vises oftere end forventet

• VoiceOver er muligvis ikke tilgængelig, efter at enheden startes igen

• Løser et problem, hvor input vha. berøring holdt op med at virke på nogle iPhone X-, iPhone XR- og iPhone 11-skærme efter service

Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222

iOS 16.0.1

Denne opdatering anbefales til alle iPhone 14- og iPhone 14 Pro-brugere og indeholder vigtige fejlrettelser, herunder:

• Aktivering af iMessage og FaceTime bliver muligvis ikke fuldført

• Fotos fremstår muligvis som ude af fokus, når der zoomes i liggende retning på iPhone 14 Pro Max

• Godkendelse vha. Log ind i et trin i firmaapps virker muligvis ikke

iOS 16

Låst skærm

• En nydesignet låst skærm giver dig helt nye måder at tilpasse din låste skærm på ved at vise favoritfotos frem, tilpasse skrifttyper og vise widgets m.m.

• Du kan oprette flere låste skærme og nemt skifte mellem dem

• Galleriet med låste skærme giver personlige forslag og samlinger nøje udvalgt af Apple til din låste skærm

• Vælg skrifttype og farver for at tilpasse udseendet af dato og tid på din låste skærm

• Widgets på den låste skærm viser dig nemt og hurtigt oplysninger såsom vejret, batteriniveau, kommende kalenderbegivenheder m.m.

• En ny effekt placerer fotoets emne foran tidspunktet (iPhone XS og nyere modeller)

• Forskellige fotostile ændrer farvefilter, farvetone og skrifttypeformat på fotos på den låste skærm, så de komplementerer hinanden

• Notifikationer vises nederst på den låste skærm og kan vises som en liste, der kan udvides, som en stak eller som et antal

Fokus

• Tilknytning af låste skærme forbinder din låste skærm til en fokusfunktion, så du kan aktivere en fokusfunktion ved at skifte til den tilsvarende låste skærm

• Fokusfiltre skjuler forstyrrende indhold i apps som Kalender, Mail, Beskeder, Safari og tredjepartsapps

• Strømlinet indstilling gør det nemmere og hurtigere at komme i gang med Fokus vha. personlige forslag til låst skærm og hjemmeskærm, der omfatter apps og widgets, som er relevante for den fokusfunktion, du indstiller

Beskeder

• Rediger en besked i op til 15 minutter, efter at den blev sendt. Modtagere vil se en optegnelse over redigeringer

• Med Fortryd afsendelse kan du tilbagekalde en besked i op til 2 minutter, efter at den blev sendt

• Marker som ulæst gør det nemt at vende tilbage til en samtale senere

• Med SharePlay i Beskeder kan du nyde aktiviteter som f.eks. at se film, lytte til musik, spille spil m.m. sammen med venner, mens I chatter

• Med Samarbejde kan du nemt invitere andre til at samarbejde om et arkiv via Beskeder og få opdateringer om aktivitet i tråden, når nogen foretager redigeringer i et delt projekt

Mail

• Forbedret søgning leverer mere præcise, fuldkomne resultater og giver forslag så snart, du begynder at skrive

• Med Fortryd afsendelse kan du annullere levering af en besked inden for 10 sekunder, efter at du har trykket Send

• Med Planlagt afsendelse kan du sende en e-mail på en bestemt dag og et bestemt tidspunkt

• Med Påmind mig kan du planlægge dato og tidspunkt for, hvornår du vil mindes om en e-mail

Safari og loginnøgler

• Med delte fanegrupper kan du dele et sæt faner med andre personer og øjeblikkeligt se opdateringer i fanegruppen, når I samarbejder

• Startsider til fanegrupper kan tilpasses med forskellige baggrundsbilleder og favoritter for hver fanegruppe

• Med fastgjorte faner i fanegrupper kan du fastgøre ofte besøgte websteder for hver fanegruppe

• Oversættelse af Safari-websider tilføjer oversættelse af websider for tyrkisk, thailandsk, vietnamesisk, polsk, indonesisk og hollandsk

• Loginnøgler giver en nemmere og hurtigere login-metode i stedet for adgangskoder

• Synkronisering af loginnøgler via iCloud-nøglering gør dine loginnøgler tilgængelige på alle dine Apple-enheder, og de er hele tiden krypterede fra start til slut

Visuel søgning

• Med Udskil emne fra baggrund isoleres et billedes emne, så du kan kopiere og indsætte det i apps såsom Mail og Beskeder (iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og nyere modeller)

Siri

• Nem indstilling af genveje gør det muligt at afvikle genveje med Siri, så snart du henter en app – helt uden yderligere indstilling (iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR og nyere modeller)

• En ny indstilling giver dig mulighed for at sende beskeder, uden at Siri beder dig om bekræftelse før afsendelse

Kort

• Med understøttelse af vejvisning med flere stop kan du tilføje op til femten stop langs din kørerute i Kort

• Med rejsekort i Kort kan du se lave saldi og fylde dit kort op, når du føjer rejsekort til Wallet – helt uden at forlade appen Kort

• Takster for offentlig transport viser dig, hvor meget din rejse kommer til at koste i San Francisco Bay Area, London, New York og San Diego

Apple Pay og Wallet

• Med sporing af Apple Pay-bestillinger kan du, ved deltagende butikker, modtage detaljerede oplysninger om kvitteringer og sporing af bestillinger i Wallet for køb foretaget med Apple Pay

Hjem

• Appen Hjem har fået nyt design, som gør det nemmere at navigere i, organisere og betjene dit intelligente tilbehør i hjemmet

• Fanen Hjem samler nu alt dit tilbehør, dine værelser og scener i en enkelt fane med et husoverblik, så du nemt kan se hele huset ved et øjekast

• Med kategorier for lys, klima, sikkerhed, højttalere og fjernsyn samt vand får du hurtigt adgang til alt relevant tilbehør sorteret efter værelse, og du får vist flere oplysninger om tilbehørets status

• En ny kameravisning fremhæver op til fire kameraer i fanen Hjem, og du kan rulle for at se flere kameravisninger i dit hjem

• Nydesignede tilbehørsfelter viser mere visuelt genkendelige symboler, som er farvekoordineret efter kategori, og nye handlinger giver mere præcis styring af tilbehør

Sundhed

• Funktionen Medicin hjælper dig med at registrere og holde styr på medicin, vitaminer og kosttilskud ved at oprette en liste, specielle skemaer og påmindelser, og den viser dig registreringer over tid

• Notifikationer om cyklusafvigelser advarer dig, hvis dine registrerede menstruationscyklusser viser tegn på sjældne menstruationer, uregelmæssige menstruationer, langvarige menstruationer eller vedvarende pletblødning

• Invitationer om sundhedsdeling giver dine nærmeste mulighed for nemt og sikkert at dele deres sundhedsdata med dig

• Påmindelser om sundhedsdeling gør det gennemskueligt og let at styre, hvilke sundhedsdata du deler med dine nærmeste

Familiedeling

• Forbedret indstilling af børnekonti gør det nemmere at oprette en konto til et barn med de rigtige børnesikringer, herunder alderssvarende forslag til begrænsning af medier

• Ved indstilling af en enhed til et barn kan du bruge Hurtig start til nemt at indstille en ny iOS- eller iPadOS-enhed til dit barn og få dine udvalgte børnesikringer på plads

• Med anmodninger om skærmtid i Beskeder er det endnu nemmere at godkende eller afvise anmodninger fra dit barn

• Med en familietjekliste får du råd og forslag såsom at opdatere et barns børnesikringsindstillinger, slå lokalitetsdeling til, eller du kan blive mindet om at dele dit abonnement på iCloud+ med alle i familien

Sikkerhedskontrol

• Sikkerhedskontrol er en ny sektion i Indstillinger, som er skabt til at hjælpe personer i voldelige forhold derhjemme eller med en partner med hurtigt at nulstille den adgang, de har givet andre personer

• Med nødnulstilling kan du hurtigt nulstille adgang på tværs af personer og apps, herunder slå lokalitetsdeling via Find fra og nulstille anonymitetstilladelser for apps m.m.

• Administrering af deling og adgang hjælper dig med at gennemse og tilpasse hvilke apps og personer, der har adgang til dine oplysninger

Tilgængelighed

• Registrering af døre i Forstørrelsesglas finder en dør, læser skilte og symboler omkring døren og giver dig vejledning til åbning af døren (iPhone 12 Pro og iPhone 13 Pro)

• Få fuld kontrol over Apple Watch fra iPhone med Apple Watch-skærmdublering, og brug Knapbetjening, Stemmekontrol eller andre hjælpefunktioner på iPhone til at få mest muligt ud af dit Apple Watch

• Vennecontroller hjælper brugere med kognitive handicap med at få hjælp fra en omsorgsperson eller ven, mens de spiller spil, ved at slå input fra to spilcontrollere sammen til en

• VoiceOver er nu tilgængelig på over 20 nye sprog, herunder bangla (Indien), bulgarsk, catalansk, ukrainsk og vietnamesisk

Denne version indeholder også andre funktioner og forbedringer:

• Med appen Fitness kan du holde øje med samt nå dine fitness-mål, selv hvis du endnu ikke har et Apple Watch. Dette sker gennem bevægelsessensorer på iPhone, der estimerer, hvor mange kalorier, du mangler for at nå dit daglige bevægelsesmål

• Understøttelse af AirPods Pro (2. generation)

• Tilpasset rumlig lyd bruger TrueDepth-kameraet på iPhone til at skabe en personlig profil til rumlig lyd, som giver en mere præcis og fordybende lydoplevelse skræddersyet til lytteren på AirPods (3. generation), AirPods Pro (1. og 2. generation) og AirPods Max

• Med Handoff i FaceTime kan du nemt flytte dine FaceTime-samtaler fra din iPhone til din iPad eller Mac og vice versa

• Opdateringer til Memoji indeholder flere sticker-positurer, frisurer, hovedbeklædninger, næser og læbefarver

• Hurtignote tilføjer understøttelse af notetagning i enhver app på din iPhone og tilføjelse af links, der kan skabe kontekst og gøre det nemt at finde indhold

• Registrering af dubletter i Fotos identificerer dublerede fotos, så du hurtigt kan rydde op i dit bibliotek

• Sløring af forgrunden på portrætfotos i Kamera slører emner i forgrunden og giver en mere realistisk dybdeskarphedseffekt (iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max)

• Med fastgjorte lister i Påmindelser kan du hurtigt navigere hen til dine favoritlister

• Søg på hjemmeskærmen gør Spotlight tilgængelig direkte fra bunden af hjemmeskærmen, så det er nemt at åbne apps, finde kontakter og få oplysninger fra internettet

• Send automatisk beskeder i CarPlay og spring bekræftelsestrinnet over, når du sender beskeder

• Hurtigt sikkerhedssvar sørger for, at din enhed endnu hurtigere får vigtige sikkerhedsforbedringer, som kan installeres automatisk mellem almindelige softwareopdateringer

Denne version indeholder endnu flere funktioner og forbedringer. Du kan få flere oplysninger her: https://www.apple.com/dk/ios/ios-16

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle områder eller på alle iPhone-modeller. Du kan finde oplysninger om sikkerhedsindholdet i Apple-softwareopdateringer her:https://support.apple.com/da-dk/HT201222