Højttaler til iPhone 12 Pro Max

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,7-tommers reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

Vigtigt

Denne procedure kræver et udskiftningsbatteri, som fås med en ny højttaler, Taptic Engine  eller batteri.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Kør den flade ende af den sorte pind mellem batteriets mellemlægsplade, Taptic Engine  og bundhøjttaleren for at løsne klæbemidlet på mellemlægspladen.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fire stjerneskruer fra bundhøjttaleren. Læg skruerne til side.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne batteripladen fra kabinettet. Kassér mellemlægspladen.

5. Brug den sorte pind til at vippe højttaleren op. Fjern derefter kameraet fra kabinettet.

Genmontering

1. Drej reparationsholderen. Sørg for, at gummipakningen er placeret som vist. Hvis pakningen sidder forkert, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at flytte den.

2. Sørg for, at højttalerskummet er intakt, og at jordingsfjedrene på højttaleren ikke er bøjet eller knækket.

3. Drej reparationsholderen. Juster porten på højttaleren med hullet i kabinettet. Sænk derefter højttaleren på plads.

4. Brug den sorte momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fire nye stjerneskruer (923-05106) (1) (923- 05105) (2–4) i højttaleren i den viste rækkefølge.

5. Fjern den selvklæbende udløserforing fra udskiftningsbatteriets mellemlægsplade.

6. Brug en ESD-sikret pincet til at placere udskiftningsbatteriet mellem de øverste kanter af Taptic Engine  og højttaleren og den nederste kant af batteriet. Sørg for, at den klæbende side af mellemlægspladen vender mod Taptic Engine  og højttaleren.

7. Kør den flade ende af den sorte pind mellem udskiftningsbatteriets mellemlægsplade og den nederste kant af batteriet for at klæbe mellemlægspladen til Taptic Engine  og højttaleren.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: