Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis Mail på din Mac-computer lukker, når modtageren er en gruppe under Kontakter

Følg disse trin, hvis Mail i OS X El Capitan pludselig lukker, når du vælger en gruppe under Kontakter, der består af fem eller flere medlemmer.

Hvis du jævnligt sender beskeder til den samme gruppe personer, kan du oprette en gruppe med dem i appen Kontakter og derefter blot indtaste gruppenavnet i adressefeltet i beskeden. Hvis Mail i El Capitan lukker, når du indtaster gruppenavnet, skal du kontrollere, at du har opdateret til OS X El Capitan v10.11.2.

Du kan også tilføje gruppen på en af følgende måder:

• Klik på knappen Tilføj  i adressefeltet, og vælg derefter din gruppe på listen over kontakter.

• Indtast det fulde gruppenavn, og tryk på Returtasten, i stedet for at Mail skal skrive resten af gruppenavnet for dig.