Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis tasten Skiftelås på MacBook eller MacBook Pro ikke virker korrekt

Hvis tasten Skiftelås på MacBook (Retina, 12", primo 2015), MacBook (Retina, 12", primo 2016) eller MacBook Pro (Retina, 13", primo 2015) ikke virker korrekt, kan du løse problemet ved at opdatere din Mac til den seneste version af OS X.

Når du logger ind på en af disse Mac-modeller, kan du muligvis se symbolet for Skiftelås No alt supplied for Image i feltet til adgangskode, men den grønne lampe i tasten Skiftelås er slukket.

Tasten Skiftelås kan også fungere uhensigtsmæssigt ved at skrive små bogstaver, når den grønne lampe er tændt eller med store bogstaver, når lampen er slukket.

Tasten Skiftelås fungerer oftest uhensigtsmæssigt på loginskærmen i OS X, når du indtaster din adgangskode, og det kan skyldes, at tasten slås til og fra hurtigt.

Problemet blev løst i OS X El Capitan v10.11.6, så du skal opdatere softwaren på din Mac for at sikre, du bruger den nyeste version.