Bevar ensartetheden i farverne og lysstyrken på Apple-skærme under lave lysforhold

Når du bruger en IPS-skærm til at få vist et mørkt billede under lave lysforhold, vil du muligvis bemærke, at nogle farver eller lysstyrker ikke er ensartede, når skærmens lysstyrke er høj.

IPS-skærmteknologien (In-Plane Switching) bruges i nutidens avancerede skærme, herunder skærmene på iMac, MacBook Pro med Retina-skærm, iPad, iPhone og iPod touch samt Apple Cinema og Thunderbolt-skærme. IPS-teknologien forbedrer visningsoplevelsen ved at levere et større udvalg af visningsvinkler og bedre farvekonsistens. Det giver generelt en visningsoplevelse i høj kvalitet og gør IPS-skærme ideelle til at se indhold fra en vinkel, f.eks. når flere personer kigger på den samme skærm.

Når du bruger en IPS-skærm til at få vist et mørkt billede under lave lysforhold, f.eks. et mørkelagt rum, vil du muligvis bemærke, at nogle farver eller lysstyrker ikke er ensartede, når skærmens lysstyrke er justeret til en høj indstilling. Det er den normale funktion. Du kan mindske lysstyrken af skærmen for at minimere denne effekt: