Brug af et USB-drev med en AirPort-base

Du kan dele et USB-drev over dit netværk ved at forbinde det til en kompatibel AirPort-base.

Alle modeller af disse baser har en USB 2.0-port, som du kan tilslutte et kompatibel, korrekt formateret USB-drev:

• AirPort Time Capsule 802.11n

• AirPort Time Capsule 802.11ac

• AirPort Extreme 802.11n

• AirPort Extreme 802.11ac

Disken skal være formateret som Mac OS – udvidet, FAT16 eller FAT32. Apple anbefaler Mac OS – udvidet (Journaled) for ekstra modstandsdygtighed i tilfælde af, at drevet bliver frakoblet eller slukket under brug. AirPort-baser understøtter ikke krypterede formater eller diske formateret som APFS, ExFAT eller NTFS.

Når du har tilsluttet det formaterede USB-drev til din base, skal du vælge Finder > Indstillinger... og derefter vælge "Eksterne diske" for at se det delte drev i indholdsoversigten i Finder. Din base understøtter måske også brug af Time Machine med disken.

En disk formateret som Mac OS – udvidet deles ved hjælp af SMB/CIFS- og AFP-protokollerne, og Mac-computere kan identificere den ved hjælp af Bonjour-protokollen. En disk formateret som FAT16 eller FAT32 deles ved hjælp af SMB/CIFS-protokollen.

Strømkrav

USB-porten på din base kan levere strøm til bus-drevne USB-drev, der følger USB 2.0-strømspecifikationerne. Hvis dit USB-drev eller -samlingspunkt blev leveret med sin egen strømforsyning, er det en god idé at bruge denne.

Kompatibilitet med Time Machine

Time Machine understøtter kompatible USB-drev forbundet til alle modeller af disse baser:

• AirPort Time Capsule 802.11n

• AirPort Time Capsule 802.11ac

• AirPort Extreme 802.11ac

Denne disk må ikke være krypteret, men du kan indstille Time Machine til at kryptere sikkerhedskopier på disken.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.