iTunes U-samlinger flyttes til Podcasts

Til september 2017 begynder vi at flytte iTunes U-samlingerne til appen Podcasts på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV og afsnittet Podcasts i iTunes på Mac eller pc.

Sådan finder du iTunes U-samlinger og offentlige kurser

På iTunes U kan brugere fra hele verden finde gratis undervisningsmateriale fra førende skoler, universiteter, museer og kulturinstitutioner. iTunes U-samlinger indeholder gratis forelæsninger, sprogundervisning, lydbøger og meget mere. De offentlige kurser på iTunes U indeholder gratis indhold, som er opbygget omkring et enkelt kursusemne.

Efter flytningen af iTunes U-samlingerne vises de ikke længere i iTunes på din Mac eller pc, og du kan ikke længere downloade nyt indhold til din computer. (Læs mere om download af indhold før flytningen). Du har stadig adgang til indhold på iTunes U, men vær opmærksom på følgende:

• Hvis du vil have adgang til iTunes U-samlinger, skal du bruge appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV. Du kan også gå til afsnittet Podcasts i iTunes på din Mac eller pc. Indholdet er muligvis kategoriseret anderledes end tidligere, men du kan finde bestemt indhold ved at søge efter forfatter eller samlingens navn.

• Hvis du vil have adgang til offentlige kurser i iTunes U, skal du bruge appen iTunes U på en iOS-enhed.

Links til indhold fra iTunes U-samlinger omdirigerer til det samme indhold i Podcasts. Links til indhold i offentlige kurser virker kun på iOS-enheder.

Sådan finder du abonnementer

Hvis du har abonnementer på iTunes U-samlinger på din iOS-enhed eller computer, konverteres disse til abonnementer med samme indhold i Podcasts.

Sådan gør du, hvis der er begrænset adgang til appen Podcasts på din enhed

Du kan ikke se iTunes U-samlinger på enheder, hvor adgangen til appen Podcasts er begrænset. Læs mere om, hvordan du bruger Begrænsninger.

Sådan downloader du ressourcer før flytningen

Hvis du vil have adgang til indhold på iTunes U på din Mac eller pc efter flytningen, skal du downloade materialerne til din computer inden flytningen. Efter september 2017 kan du finde downloadet materiale i afsnittet Podcasts i iTunes.

Sådan gør du, hvis du administrerer indhold i iTunes U for din organisation

Læs mere om flytningen og indholdet af din offentlige side på http://help.apple.com/itunesu/sitemanager/#/itu833e41946.