Brug af børnesikring på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruge Begrænsninger, også kaldet børnesikring, til at blokere eller begrænse bestemte apps og funktioner på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan slår du Begrænsninger til

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.
  2. Rul ned, og tryk på Begrænsninger, og tryk derefter på Slå begrænsninger til.
  3. Opret en adgangskode til Begrænsninger. Du skal bruge adgangskoden til Begrænsninger, hvis du vil ændre dine indstillinger eller slå Begrænsninger fra.

Hvis du glemmer adgangskoden til Begrænsninger, skal du slette dataene på enheden og derefter indstille den som en ny enhed for at fjerne adgangskoden til Begrænsninger. Hvis du gendanner enheden ved hjælp af en sikkerhedskopi, fjernes adgangskoden til Begrænsninger ikke.

Sådan skifter du adgangskoden til Begrænsninger

Følg disse trin, hvis du vil ændre adgangskoden til Begrænsninger, når du har slået Begrænsninger til:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.
  2. Indtast din nuværende adgangskode til Begrænsninger.
  3. Tryk på Slå begrænsninger fra, og indtast derefter adgangskoden til Begrænsninger igen.
  4. Tryk på Slå begrænsninger til, og indtast derefter en ny adgangskode til Begrænsninger.

Når Begrænsninger er slået til, kan du muligvis ikke se visse apps, funktioner eller tjenester. Hvis du mangler en app eller funktion, eller hvis du ikke kan bruge en bestemt tjeneste, skal du prøve at slå Begrænsninger fra. Du bør også kontrollere, at du ikke har fjernet bestemte indbyggede apps.

Apps og funktioner, som du kan begrænse

Hvis du vil se en liste over apps og funktioner, som du kan begrænse, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger. Hvis du vil slå begrænsninger til eller fra, skal du trykke på mærket ud for appen eller funktionen.

Hvis en app eller funktion er slået til, eller hvis der vises et flueben ud for appen eller funktionen, kan alle bruge den på enheden. Hvis ikke, kan appen eller funktionen ikke bruges på enheden.

Virksomheder og skoler bruger ofte profiler, som kan slå Begrænsninger til. Hvis du vil se, om din enhed har en profil, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Profiler. Kontakt din administrator eller den person, der har indstillet profilen for at få mere at vide.

Apps og funktioner

• Safari
  • Kamera (slår også FaceTime fra)
  • Siri og diktering
  • FaceTime*
  • AirDrop
  • CarPlay
  • iTunes Store
  • Apple Music Connect (erstatter fanen Connect med Spillelister)
  • iBooks Store
  • Podcasts
  • News
  • Installering af apps
  • Sletning af apps
  • Køb i appen
  • Spil med flere spillere
  • Tilføjelse af venner
  • Skærmoptagelse

*FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Typer af indhold

• Aldersgrænser i (vælg land eller område i afsnittet med anbefalet aldersgrænse, hvorefter den relevante aldersgrænse for brug af indhold for dette område automatisk anvendes)
  • Musik, podcasts og nyheder
  • Film
  • Tv-udsendelser
  • Bøger
  • Apps
  • Siri
  • Websteder
  • Adgangskodeindstillinger

Hvis du ikke bruger Touch ID til betaling og køb i apps, kan du ændre, hvor ofte du skal indtaste adgangskoden for denne type køb.

Anonymitetsindstillinger

• Lokalitetstjenester
  • Kontakter
  • Kalendere
  • Påmindelser
  • Fotos
  • Del min lokalitet
  • Bluetooth-deling
  • Mikrofon
  • Talegenkendelse
  • Twitter
  • Facebook
  • Sina Weibo
  • Tencent Weibo
  • Reklamer
  • Mediebibliotek

Indstillinger og konti

• Konti (du kan forhindre ændringer i Mail, kontakter, kalendere)
  • Brug af mobildata
  • Opdatering af apps i baggrunden
  • Maksimal lydstyrke

Når Begrænsninger er slået til, kan du muligvis ikke se visse apps, funktioner eller tjenester. Hvis du mangler en app eller funktion, eller hvis du ikke kan bruge en bestemt tjeneste, skal du prøve at slå Begrænsninger fra. Hvis du har et af følgende problemer, skal du prøve at slå Begrænsninger fra:

• En app vises ikke på hjemmeskærmen (f.eks. Safari, Kamera eller FaceTime).
  • Du kan ikke bruge en bestemt funktion eller tjeneste (f.eks. Siri eller Lokalitetstjenester).
  • En indstilling mangler eller er nedtonet (f.eks. Mail, iCloud, Twitter og FaceTime).

Hvis du mister eller glemmer adgangskoden til Begrænsninger, skal du slette dataene på enheden og derefter indstille den som en ny enhed for at fjerne adgangskoden til Begrænsninger.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.