Om OS X Server 5.1.5

Læs om ændringerne i OS X Server v5.1.5-opdateringen.

Denne software opdaterer OS X Server v5.0.3, v5.0.4, v5.0.15 eller v5.1 og kræver, at du har installeret OS X El Capitan v10.11.5.

OS X Server v5.1.5 kræver OS X v10.11.5. Hvis din Mac-computer bruger en version af OS X, der er ældre end v10.11.5, skal du opgradere til OS X v10.11.5 for at kunne bruge OS X Server v5.1.5.

Sådan opdaterer du

På en Mac-computer, der kører OS X v10.11.5, skal du opdatere til OS X Server v5.1.5 fra ruden Opdateringer i Mac App Store. For at undgå afbrydelse af tjenester installeres serveropdateringer ikke automatisk – heller ikke selvom du har valgt at installere andre opdateringer automatisk fra Mac App Store.

Under installeringen får du muligvis vist beskeden "Programmet Server udskiftet". Det er en normal del af opdateringsprocessen. Alle serverindstillinger og -data bevares under opdateringen.

Når installeringen er fuldført, skal du åbne programmet Server for at afslutte indstillingen af tidligere konfigurerede tjenester.

Indeholdte ændringer

OS X Server v5.1.5 forbedrer den overordnede stabilitet af OS X Server og indeholder følgende specifikke forbedring:

• Opdateret til OS X El Capitan v10.11.5

Profile Manager

• Konfigurer, hvor lang tid der skal gå, før der skal kræves adgangskode på Dele-iPad.

• Understøtter, at indstillingsassistenten True Tone, der blev introduceret i iOS 9.3, springes over.

• Nye kommandoer (kun Dele-iPad): Aktiver/deaktiver indsendelse af diagnosticeringsoplysninger og Appanalyse.

• Nye begrænsninger (kun enheder under tilsyn): Tillad ændring af indsendelse af diagnosticeringsoplysninger.