Hvis virtualiseringsteknologien VT-x er låst eller deaktiveret på din Mac-computer

Hvis der vises en advarsel om, at understøttelsen af VT-x er låst af firmwaren på din Intel-baserede Mac-computer, skal du kontrollere, at du har installeret de seneste softwareopdateringer.

Når du bruger tredjepartsprodukter, der indeholder virtualiseringsteknologien Intel VT-x, vises der muligvis en advarsel om, at understøttelsen af VT-x er låst af firmwaren på din Mac-computer.

Det kan også være, at understøttelsen af VT-x deaktiveres, når du bruger virtualiseringsprogrammer som VMWare Fusion eller Parallels Desktop fra tredjeparter på din Mac-computer.

Dette problem kan løses ved at kontrollere, at du har opdateret din Mac-computer med den nyeste software:

Du skal også installere eventuelle opdateringer til software fra andre end Apple. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte softwareproducenten for at få hjælp.

Læs mere

Læs mere om virtualiseringsteknologien fra Intel, der findes på Intel-baserede Mac-computere.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.