Understøttelse af sms til iCloud-nøglering efter land og område

Hvis du ikke bruger tofaktorgodkendelse, kan du læse om, hvordan du indstiller iCloud-nøglering med sms. Hvis dit land eller område ikke er med på listen, kan du indstille iCloud-nøglering med et telefonnummer, der ikke understøtter sms.

Hvis dit Apple-id er beskyttet af tofaktorgodkendelse, behøver du ikke et separat sms-verifikationsnummer til iCloud-nøglering.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på Adgangskode og sikkerhed.

• På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. Klik på Apple-id, og klik derefter på Adgangskode og sikkerhed i indholdsoversigten. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud. Klik derefter på Kontooplysninger.

Hvis tofaktorgodkendelse er slået til, er denne artikel ikke relevant. Læs mere om iCloud-nøglering.

Lande og områder, der understøtter sms til iCloud-nøglering

• Albanien

• Algeriet

• Armenien

• Angola

• Anguilla

• Antigua og Barbuda

• Argentina

• Australien

• Østrig

• Bahamas

• Bahrain

• Barbados

• Belgien

• Bolivia

• Botswana

• Brasilien

• De Britiske Jomfruøer

• Bulgarien

• Cameroun

• Canada

• Caymanøerne

• Den Centralafrikanske Republik

• Tchad

• Chagosøerne

• Chile

• Kina, fastlandet

• Colombia

• Costa Rica

• Kroatien

• Cypern

• Tjekkiet

• Danmark

• Dominica

• Den Dominikanske Republik

• Ecuador

• Egypten

• El Salvador

• Estland

• Eswatini

• Fiji

• Finland

• Frankrig

• Gambia

• Tyskland

• Ghana

• Grækenland

• Grenada

• Guam

• Guatemala

• Guinea

• Guinea-Bissau

• Guyana

• Honduras

• Hongkong

• Ungarn

• Island

• Indien

• Indonesien

• Irland

• Israel

• Italien

• Elfenbenskysten

• Jamaica

• Japan

• Jordan

• Kasakhstan

• Kenya

• Kuwait

• Laos

• Letland

• Libanon

• Liechtenstein

• Litauen

• Luxembourg

• Macao

• Nordmakedonien

• Madagaskar

• Malaysia

• Mali

• Malta

• Martinique

• Mauritius

• Mexico

• Moldova

• Montserrat

• Marokko

• Namibia

• Holland

• New Zealand

• Niger

• Nigeria

• Norge

• Nicaragua

• Oman

• Pakistan

• Palau

• Panama

• Paraguay

• Peru

• Filippinerne

• Polen

• Portugal

• Puerto Rico

• Qatar

• Reunion

• Republikken Congo

• Rumænien

• Rusland

• São Tomé og Príncipe

• Saudi-Arabien

• Senegal

• Seychellerne

• Sierra Leone

• Singapore

• Slovakiet

• Slovenien

• Sydafrika

• Sydkorea

• Spanien

• Sri Lanka

• Surinam

• Sverige

• Schweiz

• St. Kitts

• St. Lucia

• St. Vincent og Grenadinerne

• Taiwan

• Tanzania

• Thailand

• Trinidad og Tobago

• Tunesien

• Tyrkiet

• Turks- og Caicosøerne

• Uganda

• Ukraine

• Forenede Arabiske Emirater

• Storbritannien

• USA

• De Mindre Amerikanske Oversøiske Øer

• Uruguay

• Venezuela

• Vietnam

• Yemen

• Zimbabwe

Indstil iCloud-nøglering med et telefonnummer, der ikke understøtter sms

Hvis dit land eller område ikke er på listen ovenfor, understøttes sms-bekræftelse ikke i dit land eller område. Du kan stadig bruge en iCloud-nøglering ved at følge disse trin:

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og tryk på Nøglering.

2. Angiv adgangskoden til dit Apple-id.

3. Når du bliver spurgt, om du vil bruge adgangskoden til enheden som iCloud-sikkerhedskode, skal du trykke på Opret en anden kode.

4. Tryk på Avancerede indstillinger, og vælg derefter en af følgende muligheder:

• Få en tilfældig sikkerhedskode.

• Opret ikke sikkerhedskode. Hvis du ikke opretter en iCloud-sikkerhedskode, lagres din iCloud-nøglering lokalt på din enhed i stedet for på Apples servere og opdateres kun på dine godkendte enheder.

5. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre indstillingen af iCloud-nøglering.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, behøver du ikke at klikke på Apple-id.

2. Klik på iCloud, og vælg Nøglering.

3. Angiv adgangskoden til dit Apple-id.

4. Klik på Avanceret, og vælg derefter en af følgende to muligheder:

• Få en tilfældig sikkerhedskode.

• Opret ikke sikkerhedskode. Hvis du ikke opretter en iCloud-sikkerhedskode, lagres din iCloud-nøglering lokalt på din Mac i stedet for på Apples servere og opdateres kun på dine godkendte enheder.

5. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre indstillingen af iCloud-nøglering.