Om Apples implementeringsprogram og Apple-id

Læs mere om de Apple-id'er, som du bruger til at administrere Apples implementeringsprogram.

Denne artikel handler om Apples implementeringsprogram på deploy.apple.com. Hvis du bruger Apple School Manager på school.apple.com, skal du gå til Apple School Manager HelpApple School Manager Help Hvis du bruger Apple Business Manager, skal du i stedet gå til Hjælp til Apple Business Manager

Du kan bruge to typer konti til at administrere Apples implementeringsprogram: agentkonti og administratorkonti. Begge kræver et Apple-id med totrinsbekræftelse.

Agentkonti

Første gang du tilmelder dig et Apple implementeringsprogram, skal du oprette et nyt Apple-id. Derefter skal du indstille totrinsbekræftelse for Apple-id'et. Dette Apple-id er agentkontoen for tilmeldingen. Når du har tilmeldt dig første gang, kan du også bruge den nye agentkonto til at tilmelde dig et andet Apple implementeringsprogram, som er tilgængeligt i dit land eller område.

Program til tilmelding af enheder og Program for mængdekøb er en del af Apples implementeringsprogram. Hvis du allerede har et Apple-id med agentprivilegier, som du bruger til et af disse programmer, kan du bruge det til at tilmelde dig det andet program ved at logge ind på deploy.apple.com.

Agenter kan godkende vilkår og betingelser for Apples implementeringsprogram, købe apps i Programmet for mængdekøb, administrere leverandører og enheder i Tilmeldingsprogrammet for enheder og oprette administratorkonti.

Administratorkonti

Når du opretter en administratorkonto, kan du vælge, hvilke programressourcer administratoren skal have adgang til. Du kan indstille bestemte adgangs- og funktionsbeføjelser for hver administrator. En administrator kan gøre en eller flere af følgende ting:

• Foretage køb i Programmet for mængdekøb-butikken

• Tildele enheder til en MDM-server (Mobile Device Management)

• Oprette andre administratorkonti

En administratorkonto, som du føjer til dine programmer, skal bruge en e-mailadresse, der aktuelt ikke er tilknyttet et Apple-id. Indstil derefter totrinsbekræftelse.

Hvis du bruger en Mac, iPhone, iPad eller iPod touch, kan du ikke bruge disse administrator- eller agentkonti med iTunes Store, App Store, Find min Mac eller Find min iPhone.