Hvis fejlen 'com.apple.OSInstallerSetup.error Code=551' opstår ved installationen af macOS

Denne fejl kan opstå, når installationsprogrammet ikke kan få de nødvendige internetforbindelser til at kunne fuldføre installationen. Tjek dine netværksindstillinger eller din konfiguration.

Når du installerer macOS Mojave, får du muligvis vist en advarsel om, at der opstod en fejl under installationen, efterfulgt af meddelelsen ”com.apple.OSInstallerSetup.error Code=551”. Prøv at gøre dette for at løse problemet:

• Du kan finde ud af, om advarslen er relateret til netværksindstillingerne på din Mac, ved at bruge Netværksindstillinger til at tilføje en netværksplacering. Hvis standardindstillingerne på den nye netværksplacering ikke løser problemet, kan du nemt skifte tilbage til dine nuværende netværksindstillinger.

• Hvis du bruger firewallsoftware eller anden sikkerhedssoftware fra andre producenter end Apple, kan denne medføre, at softwareopdateringen ikke har den nødvendige netværksadgang. Hvis dette er tilfældet, skal du enten omkonfigurere softwaren eller slå den fra, indtil opdateringen er udført.

• Hvis dit netværk bruger en godkendt proxy, hvilket er almindeligt hos en del virksomheder, skal du muligvis kontakte din netværksadministrator eller installere opdateringen fra et andet netværk. Nogle godkendte proxies tillader ikke den specifikke internetadgang, som softwareopdateringer fra Apple kræver.

Hvis du stadig ikke kan installere macOS Mojave, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.