Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Brug af et administreret Apple-id i iTunes U

Læs mere om forskellene på at bruge et personligt Apple-id og et administreret Apple-id i iTunes U.

Ligesom dit personlige Apple-id kan du bruge et administreret Apple-id til følgende:

• Log på en personlig enhed.

• Log på en delt enhed.

• Få adgang til Apple-tjenester, f.eks. iCloud, iTunes U og Apple School Manager

I modsætning til dit personlige Apple-id ejes og administreres et administreret Apple-id af en skole eller et distrikt. Organisationen kan nulstille adgangskoder, begrænse køb og kommunikation samt indstille rollebaseret administration.

Administrerede Apple-id'er og iTunes U-administrerede kurser

• Når du bruger et administreret Apple-id til at oprette et iTunes U-kursus, er det et administreret kursus. iTunes U knytter dig automatisk til den organisation, der er angivet i Apple School Manager.

• Du kan ikke redigere den kursusorganisation, der er knyttet til din Apple School Manager-organisation.

• Dit administrerede Apple-id knyttes automatisk til din Apple School Manager-organisation. iTunes U giver ubegrænset lagerplads til kursusmaterialer og understøtter over 50 tilmeldte elever.

Kursustilmelding og tilmeldingsliste i iTunes U

Undervisere, som opretter et administreret kursus, skal bruge et administreret Apple-id. De elever, som tilmelder sig, skal også bruge administrerede Apple-id'er. Underviseren og eleverne skal være fra den samme Apple School Manager-organisation.

Når du bruger et administreret Apple-id til at oprette et kursus, kan du føje alle de tilmeldte elever til det administrerede kursus automatisk. Hvis kursusoplysningerne er blevet importeret til Apple School Manager, skal du bare vælge Brug Apple School og derefter vælge din klasseliste. Hvis klasseoplysningerne ændres, hvis der f.eks. tilføjes en elev, opdaterer iTunes U kursustilmeldingen, når der synkroniseres.

Hvis du vælger Opret et nyt kursus, kan du indtaste oplysninger om kurset manuelt. Hvis du vil tilføje elever, kan du importere klasser fra Apple School Manager eller give eleverne en tilmeldingskode, så de kan tilmelde sig manuelt.

Flyt et kursus til dit administrerede Apple-id

Når du bruger et personligt Apple-id til at oprette et iTunes U-kursus, skifter din organisation muligvis til Apple School Manager og administrerede Apple-id'er. Hvis dette sker, skal du sende en kopi af kurset til dit administrerede Apple-id for at ændre det til et administreret kursus.

iTunes U opretter et snapshot af dit oprindelige kursus, herunder alle infosider, indlæg og materialer. Der bliver ikke ændret noget. Hvis der er tilmeldte elever i det oprindelige kursus, fjerner iTunes U dem fra snapshottet af kurset.

Bidragydere til kurser

Hvis du bruger et personligt Apple-id som dit primære Apple-id, kan du tilføje dig selv som bidragyder til et administreret kursus. Elever, som er tilmeldt et administreret kursus, kan ikke være bidragydere til kurset.