Tilføj et personligt Apple-id som bidragyder til et administreret iTunes U-kursus

Du kan bruge dit personlige Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser.

Før du begynder

Hvis du vil bruge et personligt Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser, skal din organisation:

• Have en aktiv Apple School Manager-organisation.
  • Oprette og stille administrerede Apple-id'er til rådighed for undervisere.
  • Have et eksisterende offentligt iTunes U-websted.

Tilføj et personligt Apple-id som bidragyder

Før du kan tilføje dit personlige Apple-id som bidragyder til kurset, skal du følge disse trin:

1. Send en kopi af hver af dine iTunes U-kurser til dit administrerede Apple-id.
  2. Log på Course Manager eller iTunes U til iOS, og accepter invitationen med det administrerede Apple-id.
  3. Kontakt AppleCare for at linke dit offentlig iTunes U-websted med din Apple School Manager-organisation.
  4. Inviter (tilføj) personlige Apple-id'er, der er administratorer eller bidragydere i Public Site Manager, til at være bidragydere på dine administrerede iTunes U-kurser.

Du kan derefter invitere dit personlige Apple-id som bidragyder til kurset. Når dit personlige Apple-id tilføjes som bidragyder til kurset, kan du bruge det til at undervise på de kurser, du har oprettet med Apple School Manager.