Tilføjelse af et personligt Apple-id som bidragyder til et administreret iTunes U-kursus

Du kan bruge dit personlige Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser.

Hvis du vil bruge et personligt Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser, skal din institution:

• Have en aktiv Apple School Manager-organisation (ASM).
  • Oprette og stille Administrerede Apple-id'er til rådighed for undervisere.
  • Have et offentligt iTunes U-websted.

Tilføjelse af et personligt Apple-id som bidragyder

Før du kan tilføje dit personlige Apple-id som bidragyder til kurset, skal du følge disse trin:

1. Send en kopi af hver af dine iTunes U-kurser til dit Administrerede Apple-id.
  2. Log på Course Manager eller iTunes U til iOS, og acceptér invitationen med det Administrerede Apple-id.
  3. Opret forbindelse mellem dit offentlige iTunes U-websted og din ASM-organisation.
  4. Inviter (tilføj) personlige Apple-id'er, der er administratorer eller bidragydere i Public Site Manager, til at være bidragydere på dine administrerede iTunes U-kurser.

Du kan derefter invitere dit personlige Apple-id som bidragyder til kurset. Når dit personlige Apple-id tilføjes som bidragyder til kurset, kan du bruge det til at undervise på de kurser, du har oprettet med ASM.

Oprettelse af forbindelse mellem dit offentlige iTunes U-websted og din ASM-organisation

Oprettelse af forbindelse mellem dit offentlige iTunes U-websted og din ASM-organisation behøves kun gøres én gang af en it-administrator. Bed din it-administrator om at følge disse trin for at oprette forbindelse mellem dit offentlige iTunes U-websted og din ASM-organisation:

1. Gå til school.apple.com.
  2. Log på med dit Administrerede Apple-id som Administrator eller Site Manager.
  3. Vælg iTunes U i ruden til venstre.
  4. Klik på "Anmod om at bruge Public Site Manager". Hvis du ikke allerede har et offentligt websted, oprettes der et til dig.
  5. Indsæt URL-adressen på dit offentlige iTunes U-websted, hvis du har det. (Dette trin er valgfrit.)
  6. Klik på Anmod.