Tilføj et personligt Apple-id som bidragyder til et administreret iTunes U-kursus

Du kan bruge dit personlige Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser.

Før du begynder

Hvis du vil bruge et personligt Apple-id til at oprette og redigere administrerede iTunes U-kurser, skal din organisation:

• Have en aktiv Apple School Manager-organisation.

• Oprette og stille administrerede Apple-id'er til rådighed for undervisere.

• Have et eksisterende offentligt iTunes U-websted.

Tilføj et personligt Apple-id som bidragyder

Før du kan tilføje dit personlige Apple-iddit personlige Apple-id

1. Send en kopi af hver af dine iTunes U-kurser til dit administrerede Apple-id.

2. Log ind på Course Manager eller iTunes U til iOS, og accepter invitationen med det administrerede Apple-id.

3. Kontakt AppleCare for at linke dit offentlig iTunes U-websted med din Apple School Manager-organisation.

4. Inviter (tilføj) personlige Apple-id'er, der er administratorer eller bidragydere i Public Site Manager, til at være bidragydere på dine administrerede iTunes U-kurser.

Du kan derefter invitere dit personlige Apple-iddit personlige Apple-id