Wi-Fi og Bluetooth-antenne på iMac (24", M1, 2021, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Antenneværktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

• Torx T3-skruetrækker

Fjernelse

1. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de fire T3-skruer fra Wi-Fi- og Bluetooth-antennen.

• Bemærk: Den nederste skrue har et større hoved end de tre øverste skruer.

2. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne T3-skruen (923-05174) fra jordingsklemmen til antennen på bundkortet.

3. Brug antenneværktøjet til at løfte enden af Wi-Fi- og Bluetooth-antennen fra bundkortet.

4. Brug den sorte pind til at fjerne tapen til Wi-Fi- og Bluetooth-antennen fra højttaleren og kabinettet.

5. Løft forsigtigt kablet ud af kanalen i højttaleren.

Genmontering

1. Placer Wi-Fi- og Bluetooth-antennen nederst til venstre i kabinettet som vist.

• Vigtigt: Sørg for, at tapen til antennekablet dækker de prægede områder på kabinettet som vist.

2. Før Wi-Fi- og Bluetooth-antennekablet gennem kanalen i højttaleren.

3. Brug den flade ende af antenneværktøjet til at presse enden af Wi-Fi- og Bluetooth-antennen fast til bundkortet.

4. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere T3-skruen (923-05174) i antennens jordingsklemme.

5. Tryk tapen til antennekablet fast på højttaleren og kabinettet igen.

• Vigtigt: Hvis du installerer en ny Wi-Fi- og Bluetooth-antenne, skal du trække de selvklæbende udløserforinger af tapen, før du klæber den fast til højttaleren og kabinettet.

6. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de fire T3-skruer i Wi-Fi- og Bluetooth-antennen.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: