Flexkablet til baggrundslys i skærmen på iMac (24", M1, 2021, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

Fjernelse

1. Placer kabinettet med bagsiden nedad og toppen tættest på dig selv.

2. Fjern polyesterfilmen fra enden af flexkablet til baggrundslys i skærm. Gem polyesterfilmen til genmontering.

3. Klem begge sider af enden på flexkablet til baggrundslys i skærm, og træk det lige ud af stikket.

Genmontering

1. Skub enden af flexkablet til baggrundslys i skærm ind i stikket.

2. Geninstaller polyesterfilmen på stikket til flexkablet til baggrundslys i skærm.

• Vigtigt: Installer altid en ny polyesterfilm, når den følger med en reservedel.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: