Flexkablet til lydkortet på iMac (24", M1, 2021, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

Fjernelse

1. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til flexkablet til lydkortet fast på bundkortet. Skub derefter enden af flexkablet til lydkortet ud af stikket.

2. Træk flexkablet til lydkortet op af kabinettet (1) for at få adgang til ZIF-stikket nær kanten af kabinettet.

3. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til lydkortet (2) fast på kabinettet. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i enden af flexkablet og skubbe det ud af stikket (3).

Genmontering

1. Placer flexkablet til det nye lydkort i kabinettet.

2. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til flexkablet til lydkortet fast på kabinettet. Brug derefter en ESD-sikret pincet til at skubbe enden af flexkablet ind i stikket.

3. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke på "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til flexkablet til lydkortet fast på bundkortet. Skub derefter enden af flexkablet ind i stikket.

4. Fjern den selvklæbende bagside fra flexkablet til lydkortet. Tryk derefter langs flexkablet til lydkortet for at klæbe det til kabinettet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: