USB-C-kortene på iMac (24", M1, 2021, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

• Torx T3-skruetrækker

Fjernelse

Bemærk: De følgende trin beskriver, hvordan du fjerner begge USB-C-kort. Du kan dog fjerne ét USB-C-kort ad gangen.

1. Træk polyesterfilmen af USB-C-kortene. Gem den til genmontering.

2. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de to T3-skruer (923-05555) fra hvert USB-C-kort.

3. Vip USB-C-kortene op for at få adgang til inddækningerne til USB-C-kortene.

•  Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortene ikke rører adapterkortet.

4. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de to T3-skruer (923-05562) fra hver inddækning.

5. Fjern den højre inddækning, og gem den til genmontering.

6. Flyt forsigtigt det venstre cover og højttalerkabel til siden for at få adgang til stikket til det venstre USB-C-kort.

• Bemærk: Højttalerkablet føres gennem inddækningen til den venstre USB-C-kort og fastgøres med tape.

•  Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortene ikke rører adapterkortet.

7. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enderne af USB-C-kortets flexkabler ud af stikkene på adapterkortet.

8. Fjern USB-C-kortene fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer USB-C-kortene over stikkene. Tryk derefter enderne af USB-C-kortets flexkabler fast til stikkene på adapterkortet.

•  Forsigtig: Sørg for, at USB-C-kortene ikke rører adapterkortet.

2. Placer inddækningerne til USB-C-kortet over stikkene.

3. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de to T3-skruer (923-05562) i hver inddækning.

4. Vip USB-C-kortene ned. Sørg for, at de flugter med skruehullerne.

5. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de to T3-skruer (923-05555) i hvert USB-C-kort som vist.

6. Geninstaller polyesterfilmtapen over USB-C-kortene.

• Bemærk: Hvis du installerer et nyt USB C-kort, skal du bruge den medfølgende polyesterfilm i stedet for den eksisterende polyesterfilm.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: