SSD-moduler til Mac Studio (2022)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Torx T8-skruetrækker

Forsigtig

Vigtigt

SSD-moduler skal udskiftes parvis undtagen i en enhed med en 512 GB-konfiguration, som har et enkelt SSD-modul. Denne procedure viser fjernelse og genmontering af et enkelt SSD-modul. Men trinene er de samme for at fjerne og geninstallere to SSD-moduler.

Fjernelse

1. Placer computeren som vist.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne SSD-modulets dæksel fra SSD-modulet.

• Vigtigt: SSD-modulets dæksel er inkluderet med reservedele til SSD-modulet. Hvis du udskifter SSD-modulet, skal du kassere dækslet til SSD-modulet. Hvis du fjerner SSD-modulet som en del af en anden procedure, skal du gemme dækslet til SSD-modulet til genmontering.

3. Brug T8-skruetrækkeren til at fjerne T8-skruen (923-02313) fra SSD-modulet.

4. Tag fat i siderne af SSD-modulet, og træk det ud af stikket til SSD-modulet.

•  Forsigtig: Vip eller løft ikke SSD-modulet, når du fjerner det fra stikket til SSD-modulet.

Genmontering

Vigtigt: Hvis du installerer et nyt SSD-modul, skal du fuldføre alle genmonteringstrin. Hvis du genmonterer det eksisterende SSD-modul, skal du fortsætte til trin 2.

1. Træk det midlertidige reguleringsmærkat af bagsiden af det nye SSD-modul, før du installerer det.

2. Hvert SSD-modul har et serienummer, der slutter på 00 eller 01. Find det SSD-stik, der passer til SSD-modulet.

3. Tag fat i siderne af SSD-modulet, og skub det ind i stikket til SSD-modulet.

•  Forsigtig: Vip eller løft ikke SSD-modulet, når det indsættes i stikket til SSD-modulet.

4. Brug T8-skruetrækkeren til at geninstallere T8-skruen (923-02313) i SSD-modulet.

5. Hvis du genmonterer det eksisterende SSD-modul, skal du fortsætte til genmonteringstrin 6. Hvis du monterer et nyt SSD-modul, skal du fjerne dækslet til det nye SSD-modul fra den selvklæbende bagside.

6. Placer dækslet til SSD-modulet over SSD-modulet og stikket som vist. Fold derefter de tre polyesterfilmflige over kanterne af stikket til SSD-modulet. Tryk tappene fast på siderne af stikket.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Hvis du udskiftede SSD-modulerne, starter computeren ikke, og statusindikatoren blinker gult. Følg instruktionerne for at gendanne Mac-computeren. Start derefter processen for Systemkonfiguration.