Touch ID-kort til MacBook Air (M1, 2020)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Kapton-tape

• Torx T3-skruetrækker

• Justeringssæt til Touch ID

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

Vigtigt

Denne procedure kan kræve et sæt med mellemlægsplader til Touch ID-kortet, som kun leveres med et nyt Touch ID-kort. Det er ikke en del, der kan bestilles separat.

Fjernelse

1. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de seks T3-skruer (923-02888) fra den fleksible inddækning til Touch ID-kortet.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Touch ID-kortets fleksible inddækning. Gem den til genmontering.

3. Åbn skærmen, og stil computeren om på siden.

4. Støt Touch ID-kortet, mens du fører Touch ID-kortets flexkabel gennem åbningen som vist. Fjern Touch ID-kortet fra tastatursiden af topkabinettet.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID-kortet ikke klikkede korrekt før fjernelse, eller mellemlægspladen til Touch ID falder ud, når du fjerner Touch ID-kortet, skal du fortsætte til trin 5 og udskifte mellemlægspladen til Touch ID.

• Sørg for, at din arbejdsflade er ren. Under Touch ID-kortet sidder mellemlægspladen til Touch ID, en lille, rund del. Hvis den falder ud, er det nemmere at finde den på en ren overflade.

• Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade til Touch ID, skal du fortsætte til genmonteringstrin 1.

5. Placer computeren med højre side opad. Spred enderne af den ESD-sikrede pincet, og brug den ene spids til at fjerne Touch ID-mellemlægspladen.

• Bemærk: På mellemlægspladen sidder der en lille smule klæbemiddel, som gør, at den muligvis klæber til topkabinettet.

Genmontering

1. Anbring computeren med højre side opad og skærmen åben.

•  Forsigtig: Sørg for at placere computeren på en ren flade for at undgå at beskadige indvendige dele.

• Vigtigt: Hvis du udskifter mellemlægspladen til Touch ID, skal du følge trin 2-4. Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade, skal du fortsætte til trin 5.

2. Brug en ESD-sikret pincet til at tage den mellemste Touch ID-plade op fra mellemlægspladesættet.

• Bemærk: Mellemlægspladen er sort på den klæbende side og sølvfarvet på den anden side.

3. Juster mellemlægspladen til Touch ID i den forsænkede runding i topkabinettet med den klæbende side nedad.

4. Tryk forsigtigt på mellemlægspladen til Touch ID for at klæbe den fast til topkabinettet.

5. Indstil to Y-formede justeringsværktøjer i Touch ID-kortets åbning i topkabinettet som vist. Fastgør de Y-formede værktøjer i kanten af hjørnerne med Kapton-tape.

6. Stil computeren om på siden. Før Touch ID-kortets flex-kabel gennem åbningen i topkabinettet. Placer derefter Touch ID-kortet i åbningen i topkabinettet.

• Bemærk: Hvis du monterer et nyt Touch ID-kort, skal du fjerne den beskyttende film fra glasoverfladen.

7. Placer computeren på kanten af bordet med skærmen hængende nedad.

8. Brug en ESD-sikret pincet til at placere Touch ID-kortets fleksible inddækning som vist.

9. Brug T3-skruetrækkeren til delvist at genmontere de fire T3-hjørneskruer (923-02888) i den fleksible inddækning til Touch ID-kortet.

10. Brug T3-skruetrækkeren til delvist at genmontere de to midterste T3-skruer (923-02888) i den fleksible inddækning.

11. Brug T3-skruetrækkeren til at genmontere de fire T3-hjørneskruer helt. Brug derefter den samme skruetrækker til at genmontere de to midterste T3-skruer helt.

12. Placer computeren med højre side opad og skærmen åben.

•  Forsigtig: Undgå at bøje flexkablet til Touch ID-kortet.

13. Fjern de to Y-formede justeringsværktøjer. Se direkte over Touch ID-knappen. Mellemrummene på hver side skal være ens, og Touch ID-knappen skal flugte med funktionstasterne. Hvis mellemrummene omkring siderne ikke er ens, skal du gentage genmonteringstrin 5-12.

14. Tryk på Touch ID-knappen for at sikre, at den klikker. Hvis knappen ikke klikker, skal du finde den rette størrelse på mellemlægspladen. Gentag derefter proceduren for fjernelse af Touch ID-kortet for at montere mellemlægspladen.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID-knappen føles for løs eller ikke klikker, skal du montere en større mellemlægsplade.

• Hvis Touch ID-knappen føles for stiv eller ikke flytter sig, skal du montere en mindre mellemlægsplade.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.