Bundkabinet til MacBook Air (M1, 2020)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Værktøj

• Battericover

• Pudseklud i frotté

• Nylonværktøj (sort pind)

• Pentalobe-skruetrækker

• Tusch

• Sugekop

Fjernelse

1. Placer computeren på en ren, flad overflade med bunden opad.

2. Brug pentalobe-skruetrækkeren til at fjerne de 10 pentalobe-skruer som vist.

• Bemærk: Skruens farve er specifik for modellen.

• Forreste hjørner, midten foran og midterste sider (1):

• Guld (923-05171)

• Sølv (923-05168)

• Space gray (923-05165)

• Midten bagest (2):

• Guld (923-05172)

• Sølv (923-05169)

• Space gray (923-05166)

• Bageste hjørner (3):

• Guld (923-05170)

• Sølv (923-05167)

• Space gray (923-05164)

• Bemærk: To klips inde i bundkabinettet er fastgjort til topkabinettet.

3. Tryk på sugekoppen for at fastgøre den til det nederste venstre hjørne af bundkabinettet. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at den indvendige klips til venstre frigør sig.

4. Løft kanten af sugekoppen op for at frigøre den.

5. Flyt sugekoppen til det nederste, højre hjørne, og tryk på toppen for at fastgøre den til bundkabinettet.

6. Hiv op i håndtaget på sugekoppen, indtil du mærker, at den indvendige klips til højre frigør sig.

7. Løft kanten af sugekoppen op for at frigøre den.

8. Løft bundkabinettet af topkabinettet. Læg det med siden opad på en ren, flad overflade.

9. Sæt battericoveret på batteriet. Tryk derefter de sorte tapper fast på klipsene på topkabinettet, indtil du mærker et klik.

•  Advarsel: Sørg for, at batteridækslet flugter. Tryk ikke på batteriet.

10. Vip låsestangen på enden af flexkablet til batteriet op.

•  Forsigtig: Brug ikke låsestangen til at løfte enden af flexkablet til batteriet.

11. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til batteriet ud af stikket.

Genmontering

Bemærk: Hvis du udskifter bundkabinettet, skal du beholde bundkabinettet, indtil reparationen er færdig. Find serienummeret på ydersiden af det eksisterende bundkabinet. Brug en tusch til at skrive systemets serienummer på indersiden af det nye bundkabinet.

1. Anbring enden af flexkablet til batteriet over stikket.

•  Forsigtig: Sørg for, at låsestangen er over enden af flexkablet til batteriet, ikke under det.

2. Tryk enden af flexkablet fast til stikket (1). Vip derefter låsestangen helt ned (2).

3. Hold battericoveret i kanterne, og løft det ud af topkabinettet.

4. Brug en pudseklud i frotté til at sikre, at bundkabinettet er rent og fri for snavs.

5. Anbring bundkabinettet på topkabinettet med hakket øverst. Tryk derefter let midten af bundkabinettet ind i klipsene på topkabinettet, indtil du mærker et klik.

6. Sørg for, at skruehullerne i bundkabinettet flugter med skruehullerne i topkabinettet.

7. Brug pentalobe-skruetrækkeren til at genmontere de 10 pentalobe-skruer i bundkabinettet i den viste rækkefølge.

• Bemærk: Brug den korrekte skruefarve til din model.

• Midten bagest (1):

• Guld (923-05172)

• Sølv (923-05169)

• Space gray (923-05166)

• Midten foran og midterste sider (2 og 3):

• Guld (923-05171)

• Sølv (923-05168)

• Space gray (923-05165)

• Bageste hjørner (4):

• Guld (923-05170)

• Sølv (923-05167)

• Space gray (923-05164)

• Forreste hjørner (5):

• Guld (923-05171)

• Sølv (923-05168)

• Space gray (923-05165)

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Systemkonfiguration er påkrævet, hvis du har monteret en ny skærm, et nyt bundkort eller et nyt Touch ID-kort.

• Hvis du udskiftede bundkortet, starter computeren i Diagnosticeringstilstand, indtil du fuldfører systemkonfigurationen.

• Hvis du udskiftede Touch ID-kortet, vil det kun fungere som en afbryderknap, indtil du fuldfører systemkonfigurationen.