Om QuickTime 7 Pro-registreringsnøgler

QuickTime 7 Pro-registreringsnøgler giver adgang til ekstrafunktioner i QuickTime 7.

QuickTime 7 Pro-registreringsnøgler (eller registreringskoder) giver adgang til funktioner som redigering, konvertering og eksport i QuickTime 7. En nøgle består af fem grupper a fire tegn (undtagen bogstavet O), der er adskilt med bindestreg. Når du har købt en nøgle i en Apple Online Store, modtager du den pr. e-mail.

QuickTime 7 Pro-registreringsnøgler kan kun bruges med QuickTime 7 –

ikke ældre eller nyere versioner af QuickTime.

Sådan bruges registreringsnøglen

Følg trinnene nedenfor for din Mac- eller Windows-computer. QuickTime 7 Pro til Mac-registreringsnøgler kræver Mac OS X. QuickTime 7 Pro til Windows-registreringsnøgler kræver Microsoft Windows.

Mac OS X Snow Leopard v10.6 eller nyere

Der er allerede installeret en nyere version af QuickTime (QuickTime X) på din Mac-computer. Følg kun disse trin, hvis du har ældre medietyper eller arbejdsgange, der ikke understøttes af QuickTime X.

1. Installer QuickTime Player 7.

2. Åbn QuickTime Player 7 fra mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

3. Gå til menulinjen QuickTime, og vælg QuickTime Player 7 > Registrering.

4. Indtast dit navn og QuickTime 7 Pro-registreringsnøglen, nøjagtig som de er angivet i e-mailen fra Apple Online Store. Tryk derefter på tabulatortasten på dit tastatur. Registreringen er fuldført, når QuickTime-logoet ændres til et QuickTime Pro-logo.

Mac OS X Leopard v10.5 eller ældre

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på QuickTime.

2. Klik på knappen Registrer.

3. Indtast dit navn og QuickTime 7 Pro-registreringsnøglen, nøjagtig som de er angivet i e-mailen fra Apple Online Store. Tryk derefter på tabulatortasten på dit tastatur. Registreringen er fuldført, når QuickTime-logoet ændres til et QuickTime Pro-logo.

Microsoft Windows

1. Installer QuickTime 7 til Windows.

2. Klik på menuen Start, og vælg QuickTime Player, eller dobbeltklik på genvejen QuickTime Player på skrivebordet.

3. Gå til menulinjen QuickTime Player, og vælg Rediger > Indstillinger.

4. Klik på Registrer.

5. Indtast dit navn og QuickTime 7 Pro-registreringsnøglen nøjagtigt, som de er angivet i e-mailen fra Apple Online Store, og klik derefter på Anvend. Registreringen er fuldført, når "QuickTime 7 Pro" vises under registreringsnøglen.

Sådan hentes en mistet registreringsnøgle

Hvis du har mistet registreringsnøglen, skal du kontrollere, om den findes i din e-mail eller under Indstillinger eller i ordreoversigten i Apple Online Store:

• Hvis du har købt en QuickTime 7 Pro-registreringsnøgle i en Apple Online Store, blev nøglen sendt til dig pr. e-mail som en del af ordrebekræftelsen. Søg i dine e-mails efter "QuickTime Pro".

• Hvis nøglen aktuelt bruges på din computer, kan du finde den under Indstillinger i QuickTime Player 7 eller QuickTime, som beskrevet ovenfor.

• Hvis du købte nøglen i Apple Online Store, findes den muligvis i ordreoversigten. Gå til din kontoside i Apple Online Store, og klik derefter på henvisningen for at få vist ordreoversigten. Log ind med det Apple-id, der blev brugt til at købe nøglen. Hvis nøglen ikke findes i ordreoversigten, kan du kontakte Apple Online Store via de kontaktoplysninger, der findes på siden med ordreoversigten. Apple beholder ikke dine købskvitteringer for evigt, men en repræsentant fra butikken kan muligvis finde nøglen i tidligere ordrer.

Kompatibilitet med ældre eller nyere versioner af QuickTime

QuickTime 7 indeholder licensbeskyttet teknologi, og derfor kræver adgangen til Pro-funktionerne en særlig registreringsnøgle til QuickTime 7.

• QuickTime X kræver ingen registreringsnøgle. QuickTime X er den moderne version af QuickTime-teknologien, der har været indbygget i OS X siden Snow Leopard. Den omfatter QuickTime Player (version 10). Hvis du bruger ældre medietyper eller arbejdsgange, der ikke understøttes af QuickTime X, kan du installere QuickTime Player 7 og bruge din QuickTime 7 Pro-registreringsnøgle med den.

• QuickTime 6 Pro-registreringsnøgler kan ikke bruges med QuickTime 7.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.