Taptic Engine på iPhone 12

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1-tommers reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• SIM-udløserværktøj

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Fjernelse

1. Fjern kabinettet fra reparationsholderen.

2. Fjern SIM-kortholderen, og gem den til genmontering.

3. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

4. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne de to trilobe-skruer fra inddækningen til SIM-kortlæserens stik. Læg skruerne til side.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne inddækningsstikket til SIM-læseren. Gem inddækningen til genmontering.

6. Brug en momentnøgle og Micro-bitten til at fjerne de to stjerneskruer fra inddækningsstikket til Taptic Engine . Læg skruerne til side.

7. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne inddækningsstikket til Taptic Engine . Gem inddækningen til genmontering.

8. Brug en ESD-sikret pincet til at løfte enden af ​​SIM-læserens flex-kabel ud af stikket.

9. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne trilobeskruen fra SIM-læserens øverste venstre hjørne. Læg skruen til side.

10. Brug en momentnøgle og superskruebitten til at fjerne superskruen fra det nederste højre hjørne af SIM-læseren. Læg skruen til side.

11. Vip SIM-læseren op, og løft den ud af kabinettet.

12. Brug en momentnøgle og superskruebitten til at fjerne de to superskruer fra hjørnerne af Taptic Engine . Læg skruerne til side.

13. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra bunden af​​ Taptic Engine . Læg skruen til side.

14. Brug en ESD-sikret pincet til at løfte enden af Taptic Engine  flex-kablet ud af stikket.

15. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Taptic Engine .

Genmontering

1. Placer Taptic Engine  i kabinettet.

2. Tryk enden af flex-kablet til Taptic Engine  til stikket.

3. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-04981) i Taptic Engine .

4. Brug den grå momentnøgle og superskruebitten til at installere to nye superskruer (923-04980) i Taptic Engine .

5. Vip SIM-læseren ind i kabinettet.

6. Brug den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny trilobeskrue (923-04982) i det øverste venstre hjørne af SIM-læseren.

7. Brug den grå momentnøgle og superskruebitten til at installere en ny superskrue (923-04980) i nederste højre hjørne af SIM-læseren.

8. Tryk enden af flex-kablet til SIM-læseren fast til stikket.

9. Placer inddækningsstikket til SIM-læseren (1) over enden af ​​flex-kablet.

10. Placer inddækningsstikket til Taptic Engine  (2) over enden af flex-kablet.

•  Forsigtig: Tjek jordingsfjederen på inddækningsstikket til Taptic Engine  for at sikre, at den ikke er beskadiget.

11. Brug den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere fire nye trilobeskruer (923-04978) i SIM-læseren og inddækningsstikkene til Taptic Engine .

•  Forsigtig: Undgå at røre ved jordingsfjederen, når du geninstallerer inddækningsstikket til Taptic Engine .

12. Fjern kabinettet fra reparationsholderen.

13. Geninstaller SIM-kortholderen.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: