iPhone 12 mini TrueDepth-kamera

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

• TrueDepth-kameraet indeholder en eller flere lasere. Adskillelse af TrueDepth-kameraet, beskadigelse af TrueDepth-kameraet eller manglende brug af originale Apple-dele kan udsætte dig for farlige infrarøde laseremissioner, hvilket muligvis kan resultere i skader på øjne eller hud.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 5,4" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• Nitrilhandsker

• Nylonværktøj (sort pind)

Forsigtig

Denne procedure kræver konfiguration af TrueDepth-kameraet. Når du skal udføre konfiguration af TrueDepth-kameraet, skal du bruge følgende:

• En Mac med den nyeste version af Apple Service Utility installeret. Du skal også installere ressourcerne til iPhone Repair – TrueDepth Camera, som du finder i vinduet Apple Service Utility Resources.

• Enheden skal køre den nyeste version af iOS.

• Internetadgang

• Et Lightning-kabel

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering og installeret Apple Service Utility på en Mac, kan du se, hvordan du starter konfigurationen af TrueDepth-kameraet, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Løft enderne af de tre flex-kabler til TrueDepth-kameraet ud af stikkene på bundkortet.

3. Brug en pincet til forsigtigt at tage fat i TrueDepth-kameraet, og træk pincetten let mod højre (1). Skub derefter TrueDepth-kameraet ud fra kanten af ​​kabinettet, og frigør jordingsstiften (2).

Genmontering

Forsigtig: Brug nitrilhandsker, når du håndterer TrueDepth-kameraet.

1. Undersøg bagsiden af ​​TrueDepth-kameraet (661-23797) for at sikre, at jordingsfjedrene ikke er beskadiget, og at jordingsskummet ikke har forskudt sig. Hvis jordingsfjedrene er beskadiget, eller jordingsskummet har forskudt sig, skal du bruge et nyt modul.

2. Skub den venstre kant af TrueDepth-kameraet ind under kanten af kabinettet først, så jordingsstiften får fat (1). Skub derefter højre kant af TrueDepth-kameraet ind under kanten af kabinettet (2).

3. Kontroller, at justeringen er korrekt, og at jordingsstiften sidder helt fast.

4. Tilslut de tre flexkabler til TrueDepth-kameraet til bundkortet i den viste rækkefølge.

5. Brug en pincet til at fjerne de beskyttende objektivhætter fra TrueDepth-kameraet.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig