iPhone 13 Pro Max Tophøjttaler (mmWave-antenne)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Vigtigt

Hvis din iPhone ikke har en mmWave-antenne, skal du følge vejledningen i Tophøjttaler.

mmWave-antenne

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,7" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

• SIM-udskubningsværktøj

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Vigtigt

Der medfølger et beskyttelsescover med et nyt batteri, en tophøjttaler (mmWave-antenne) eller et TrueDepth-kamera.

Forsigtig

For at undgå at beskadige objektiverne må du ikke røre ved TrueDepth-kameraet eller dele i nærheden.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne de fire trilobe-skruer fra inddækningen til kameraet. Hold kameraets inddækning på plads, mens du fjerner centerskruen. Læg skruerne til side.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra kameraets inddækning. Læg skruen til side.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at vippe kamerainddækningen op fra venstre side (1). Skub derefter inddækningstapperne ud af åbningerne på højre side af kabinettet (2). Gem inddækningen til genmontering.

•  Forsigtig: Undgå jordingsfjederen på kameraets inddækning.

5. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne de to trilobe-skruer fra inddækningen til bundkortet. Læg skruerne til side.

6. Fjern inddækningen til lydkortet, og gem det til genmontering.

7. Tryk enderne af følgende 13 flex-kabler fast på stikkene på bundkortet i den viste rækkefølge.

8. Brug en momentnøgle og bitten til superskruer til at fjerne de to superskruer fra bundkortet. Læg skruerne til side.

9. Tag handskerne på.

10. Hold forsigtigt kameraets flex-kabler sammen (1), og løft kameraet ud af kabinettet (2). Placer kameraerne på en ren overflade med objektiverne opad.

11. Brug den sorte pind til at løsne klæbemidlet mellem kablet til mmWave-antennen og kamerabrønden.

12. Fjern kabinettet fra reparationsholderen.

13. Indsæt en papirklips eller SIM-udløserværktøj i hullet ved siden af ​​SIM-kortholderen.

14. Skub papirklipsen eller SIM-udløserværktøjet mod kabinettet for at skubbe SIM-kortholderen ud. Fjern derefter sim-kortholderen, og gem den til genmontering.

15. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

16. Brug en ESD-sikret pincet til at skubbe udløseren til SIM-kortholderen (1) ind i den oprindelige placering (2).

17. Placer beskyttelsescoveret til batteriet oven på batteriet.

18. Løft bundkortet fra bunden. Drej det forsigtigt 45 grader, og læg det på batteriets beskyttelsescover.

•  Forsigtig

• Sørg for ikke at beskadige flex-kablerne.

• Undgå at beskadige bundkortet, når du flytter det. Hvis der opstår skade, skal du udskifte iPhone.

19. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra jordstroppen på tophøjttaleren. Læg skruen til side.

20. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne jordstroppen.

• Vigtigt: Hvis du planlægger at geninstallere den originale højttaler, skal du lægge jordstroppen til side til genmontering.

•  Forsigtig: Undgå at beskadige jordingsfjedrene på jordstroppen, når du fjerner den. Hvis der opstår skade, skal du udskifte jordstroppen.

21. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen (1) fra tophøjttaleren. Læg skruen til side.

22. Brug en momentnøgle og bitten til superskruer til at fjerne de to superskruer (2) fra tophøjttaleren. Læg skruerne til side.

23. Fjern tophøjttaleren fra kabinettet.

Genmontering

1. Tag handskerne på.

2. Undersøg TrueDepth-kameraet. Sørg for, at den øverste kant af TrueDepth-kameraet sidder under kanten på kabinettet.

•  Forsigtig: Hvis TrueDepth-kameraet er placeret forkert, skal du bruge den sorte pind til at flytte det til den korrekte position.

3. Vip tophøjttaleren ned, og sænk den ned i kabinettet.

•  Forsigtig: Kontroller, at pakningen er på plads i højttalerens øverste udluftning, og at den ikke er flosset eller beskadiget. Hvis pakningen er beskadiget, skal du udskifte tophøjttaleren.

4. Brug den blå momentnøgle og bitten til superskruer til at installere to nye superskruer (923-06271) (1) (923-06653) (2) i tophøjttaleren.

5. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-06269) () i tophøjttaleren.

6. Brug en ESD-sikret pincet til at placere jordstroppen på tophøjttaleren.

•  Forsigtig: Undgå at bøje eller beskadige jordingsfjedrene på jordstroppen.

7. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-06269) i jordstroppen.

8. Drej forsigtigt bundkortet tilbage over kabinettet, og fjern batteriets beskyttelsescover. Sænk bundkortet ned i kabinettet.

•  Forsigtig: Kontroller, at der ikke er nogen flex-kabler, der bliver fanget under bundkortet.

9. Tryk enderne af de 11 flex-kabler ind i stikkene i den viste rækkefølge.

10. Følg genmonteringstrin 1 til 9 i kamera. Fortsæt derefter til trin 11.

11. Brug den grå momentnøgle og bitten til superskruer til at installere to nye superskruer (923-06292) (1) (923-06293) (2) i bundkortet.

12. Placer bundkortets inddækning i kabinettet. Brug den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere to nye trilobe-skruer (923-06284) (1) (923-06286) (2) i inddækningen.

13. Fjern kabinettet fra reparationsholderen.

14. Tryk SIM-kortholderen tilbage i siden af kabinettet.

15. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: