iPhone 13 Pro Bundhøjttaler

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Forsigtig

Undgå at røre ved jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

Vigtigt

Denne procedure kræver et nyt mellemstykke til batteriet.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Kør den flade ende af den sorte pind mellem mellemstykket til batteriet, Taptic Engine  og bundhøjttaleren for at løsne mellemstykket.

3. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fire stjerneskruer fra bundhøjttaleren. Læg skruerne til side.

4. Fjern bundhøjttaleren fra kabinettet.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne mellemstykket til batteriet fra kabinettet. Kassér mellemstykket.

Genmontering

1. Drej reparationsholderen. Sørg for, at gummipakningen er placeret som vist. Hvis pakningen sidder forkert, skal du bruge en ESD-sikret pincet til at flytte den.

2. Placer bundhøjttaleren i kabinettet.

3. Drej reparationsholderen. Brug den grønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere følgende fire nye stjerneskruer i bundhøjttaleren. Tryk bundhøjttaleren ned, mens du skruer skruerne i.

• 1 stjerneskrue (923-06275) (1)

• 2 stjerneskruer (923-06276) (2)

• 1 stjerneskrue (923-06273) (3)

•  Forsigtig: Beskadig ikke jordingsfjedrene på bundhøjttaleren.

4. Fjern den selvklæbende udløserforing fra det nye mellemstykke til batteriet.

5. Indsæt det nye mellemstykke til batteriet mellem de øverste kanter af bundhøjttaleren og Taptic Engine  og den nederste kant af batteriet. Sørg for, at den klæbende side af mellemstykket vender mod Taptic Engine  og bundhøjttaleren.

6. Kør den sorte pind langs toppen af​mellemstykket til batteriet for at klæbe den på plads.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: