iPhone 13 mini TrueDepth-kamera

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

• TrueDepth-kameraet indeholder en eller flere lasere. Adskillelse af TrueDepth-kameraet, beskadigelse af TrueDepth-kameraet eller manglende brug af originale Apple-dele kan udsætte dig for farlige infrarøde laseremissioner, hvilket muligvis kan resultere i skader på øjne eller hud.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 5,4" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

Forsigtig

Denne procedure kræver konfiguration af TrueDepth-kameraet. Når du skal udføre konfiguration af TrueDepth-kameraet, skal du bruge følgende:

• En Mac med den nyeste version af Apple Service Utility installeret. Du skal også installere ressourcerne til iPhone Repair – TrueDepth Camera, som du finder i vinduet Apple Service Utility Resources.

• Enheden skal køre den nyeste version af iOS.

• Internetadgang

• Et Lightning-kabel

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering og installeret Apple Service Utility på en Mac, kan du se, hvordan du starter konfigurationen af TrueDepth-kameraet, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

Bemærk: Denne procedure viser billeder af iPhone 13 mini uden mmWave-antenne. Reparationsvejledningen er dog identisk for iPhone 13 mini med mmWave-antenne.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

3. Hold forsigtigt de to flex-kabler til TrueDepth-kameraet sammen, og løft kameraet væk fra kanten på kabinettet. Skub derefter TrueDepth-kameraet til venstre for at fjerne det.

Genmontering

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på TrueDepth-kameraets objektiver.

2. Undersøg TrueDepth-kameraet for at sikre, at jordingsskummet og jordingsfjedrene er intakte. Hvis en af disse mangler eller er beskadiget, skal du udskifte TrueDepth-kameraet.

3. Sørg for, at den øverste kant af TrueDepth-kameraet sidder under kanten på kabinettet som vist. Sænk kameraet ned i kabinettet. Skub derefter tappen på højre side af TrueDepth-kameraet ind under inddækningen til kameraet. Brug den sorte pind eller din finger til at justere.

•  Forsigtig: Kontroller, at den øverste kant af TrueDepth-kameraet er placeret under kanten på kabinettet.

• Vigtigt: Inddækningen til kameraet på din model er muligvis ikke på plads på dette tidspunkt. Hvis det er tilfældet, skal du centrere de ydre kanter af TrueDepth-kameraet mellem siderne af kabinettet.

4. Følg genmonteringstrin 3 til 13 i Tophøjttaler eller 3 til 20 i Tophøjttaler (mmWave-antenne). Fortsæt derefter til trin 5.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne beskyttelsescoveret fra TrueDepth-kameraet.

•  Forsigtig: Rør ikke forsiden af TrueDepth-kameraet, efter at beskyttelsescoverne er fjernet.

6. Undersøg TrueDepth-kameraet. Sørg for, at den øverste kant af kameraet sidder under kanten på kabinettet.

•  Forsigtig: Hvis TrueDepth-kameraet er placeret forkert, skal du bruge den sorte pind til at flytte det til den korrekte position.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig