Kameraet på iPhone 13 mini

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 5,4" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (blå, 0,65 kgf cm)

Forsigtig

• For at undgå at beskadige objektiverne må du ikke røre ved TrueDepth-kameraet eller dele i nærheden.

• Undgå jordingsfjederen på kameraets inddækning.

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du følge instruktionerne for at starte systemkonfigurationen.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de tre stjerneskruer fra kameraets inddækning. Læg skruerne til side.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at vippe den højre kant på kameraets inddækning op (1). Træk derefter inddækningen til højre for at frigøre tapperne til venstre (2). Gem inddækningen til genmontering.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at løfte enden af kameraets øverste flex-kabel ud af stikket.

• Bemærk: Kameraets ene flex-kabel dækker det andet.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at løfte enden af ​​det nederste flex-kabel ud af stikket.

6. Brug den flade ende af den sorte pind til at vippe kameraerne op af kabinettet. Løft derefter kameraerne ud af kabinettet.

lift the cameras out of the enclosure.

•  Caution: Don’t use the flex cables to lift the cameras.

Genmontering

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver. Hold derefter erstatningskameraet med objektiverne nedad, og fjern beskyttelsescoveret fra kameraets objektiver.

2. Placer kameraerne i kabinettet. Sørg for, at kameraets flex-kabler sidder inde i kanalen mellem batteriet og kamerabrønden.

3. Tryk enden af kameraets nederste flex-kabel fast til stikket.

4. Tryk enden af kameraets øverste flex-kabel fast til stikket.

5. Tryk forsigtigt kameraet ind i kabinettet.

6. Kameraets inddækning har tapper, der passer ind i kanalen nær TrueDepth-kameraet og bundkortet. Hold inddækningen med en ESD-sikret pincet, og skub inddækningens tapper ind i kanalen. Sænk derefter inddækningen ned på kameraet.

•  Forsigtig

• Sørg for, at jordingsfjederen på kameraets inddækning ikke er beskadiget. Undgå at røre ved jordingsfjederen, når du geninstallerer inddækningen.

• Sørg for, at skrueudskæringerne i kameraets inddækning flugter med skruehullerne. En forkert justeret inddækning kan påvirke billedkvaliteten på skærmen.

7. Brug den blå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere tre nye stjerneskruer (923-06660) i kameraets inddækning i den viste rækkefølge.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Når du har fuldført alle trin til fjernelse og genmontering, skal du starte systemkonfigurationen ved at sætte enheden i diagnosticeringstilstand. Tryk på Start diagnosticering, og følg anvisningerne på skærmen.

• Du har ét forsøg til at fuldføre systemkonfigurationen. Hvis forsøget afbrydes eller annulleres, eller hvis der opstår fejl, vises der en meddelelse på enheden om, at du skal kontakte en butik til selvbetjeningsreparation for at få hjælp.