Tophøjttaler til iPhone 14

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (grå, 0,55 kgf cm)

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

• Vigtigt

• Hvis iPhone ikke har en mmWave-antenne, skal du springe til trin 4.

• iPhone-modeller, der ikke har en mmWave-antenne, vil have et stykke skum, der dækker en af de fem stjerneskruer i tophøjttaleren. Fjern skummet for at få adgang til skruen. Gem skummet til genmontering. Hvis skummet går tabt eller beskadiges, skal du have nyt skum.

2. Løft enden af glassets antenneflexkabel fra stikket.

3. Brug den spidse ende af en sort pind til at løfte den øverste ende af antenne af tophøjttaleren. Fjern antennen for at få adgang til en tophøjttalerskrue. Gem antennen til genmontering.

• Bemærk: Antenneflexkablerne på glasset bagpå er forbundet til antennen.

4. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne en stjerneskrue fra kabinettets sidevæg. Hold momentnøglen så vinkelret som muligt for at undgå at afisolere skruen. Læg skruen til side.

5. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne de fem stjerneskruer fra tophøjttaleren. Læg skruerne til side.

6. Løft enden af tophøjttalerens flexkabel fra stikket.

7. Fjern tophøjttaleren fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer tophøjttaleren i kabinettet.

2. Tryk enden af tophøjttalerens flexkabel til stikket.

3. Brug den grå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere fem nye stjerneskruer (923-08386) i den viste rækkefølge.

4. Brug den grå momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-08504) i sidevæggen på kabinettet. Hold nøglen så vinkelret som muligt for at undgå at afisolere skruen.

5. Tryk enden af antenneflexkablet til stikket.

•  Forsigtig: Hvis du mister antennen på glasset bagpå, eller den bliver beskadiget, skal du gentage fjernelse af tophøjttaleren trin 2 og 3. Fuldfør derefter trin 4 til genmontering af glasset med en ny antenne.

6. Hvis iPhone ikke har en mmWave-antenne, skal du geninstallere skumstykket.

• Vigtigt: Hvis du mister skummet, eller det bliver beskadiget, skal det udskiftes.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: