Første trin til iPhone

Udfør altid følgende trin, før du starter en reparation:

Forsigtig

ESD (elektrostatisk afladning eller frigivelse af statisk elektricitet) kan beskadige elektroniske komponenter.

Vær opmærksom på følgende, når du udfører en reparation:

• Brugervejledningen til denne model viser muligvis billeder af andre modeller, men procedurerne er de samme. Sørg for, at du bruger det rigtige værktøj til den model, du reparerer.

• Tag dig god tid. Læs alle vejledninger og advarsler grundigt.

• Magnetisering af momentnøglerne vil gøre det lettere at arbejde med små skruer.

• Enden af hvert flexkabel skal flugte med dets stik. Tryk enden af hvert flexkabel fast til dets stik, indtil det klikker, for at sikre det.

Advarsel

Løse skruer, ekstra skruer eller små dele inde i enheden kan beskadige batteriet og forårsage sikkerhedsproblemer. Læg alle dele og skruer, der blev fjernet under reparationen, til side, og sørg for, at de alle er der til sidst i reparationen.