Sikkerhed ved ødelagt glas på iPhone

Advarsel

iPhone-skærme og nogle covers er lavet af glas. Glasset kan gå i stykker, hvis du taber iPhone på en hård flade, hvis enheden får et hårdt slag eller knuses, bøjes eller deformeres. Forsøg ikke at fjerne skår eller revnede glasskår uden beskyttelse.

Værktøj

• Beskyttelsescover

• Skærefaste handsker

• Beskyttelsescover til skærm

• Lomme til opvarmet skærm

• Sikkerhedsbriller med sideafskærmning

• Støvsuger

Hvis iPhone-glasset er ødelagt, skal du følge disse trin, før du starter en reparation:

1. Tag sikkerhedsbriller med sideafskærmning og de skærefaste handsker på.

2. Brug en støvsuger til at fjerne glasskår fra dit arbejdsområde og iPhone-enheden.

3. Sæt et beskyttelsescover på det knuste glas for at forhindre skader eller spredning af glasskår. Hvert beskyttelsescover har en udløserforing nedenunder. Træk langsomt udløserforingen ud under beskyttelsescoveret, mens du trykker coveret på kabinettet.

4. Fold udløserforingen. Brug den blanke side af udløserforingen til at trykke beskyttelsescoveret fast på det knuste glas og glatte eventuelle luftbobler ud.

5. Vent mindst 12 minutter, indtil bindingen mellem beskyttelsescoveret og glasset er styrket.

6. Hvis glasset bagved er ødelagt, skal du placere iPhone i lommen til den opvarmede skærm.

Hvis iPhone har en af følgende tilstande, skal du stoppe reparationen:

• Der er ikke noget glas eller nok glas, som beskyttelsescoveret kan klæbe til.

• Beskyttelsescoveret klæber ikke til iPhone.

• iPhone kan ikke være i lommen til den opvarmede skærm.

Du kan finde en servicemulighed på https://support.apple.com/da-dk/repair.