La finestra de l’app Apple TV al fons.

Tota la televisió en una única app

A l’app Apple TV hi ha tot allò que vols veure, i és l’únic lloc on trobaràs pel·lícules i programes de TV originals d’Apple TV+. Tindràs, en un sol lloc, les últimes novetats personalitzades i especialment triades per a tu. És molt senzill, la nova app Apple TV és la manera definitiva de mirar la televisió.

Com veure la TV al Mac

La pantalla Biblioteca de l’app Apple TV.

Iniciar sessió per començar a veure contingut

Utilitza l’ID d’Apple per iniciar sessió. Pots comprar o llogar pel·lícules i accedir a les compres o lloguers anteriors. També et pots subscriure a canals com ara Apple TV+, HBO, Showtime i STARZ entre altres.

Com iniciar sessió al compte

La finestra del minireproductor de música,la finestra de l’app Apple TV i la finestra de l’app Podcasts al fons.

El teu contingut té una nova llar

Si abans utilitzaves l’iTunes, ara utilitza l’app Apple TV per veure els teus programes i pel·lícules, l’app Música per escoltar la teva música i l’app Podcasts per subscriure’t i escoltar els teus podcasts.

Com trobar el contingut de l’iTunes al Mac

Per explorar el manual de l’Apple TV App, fes clic a "Taula de continguts" a la part superior de la pàgina.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. Free Solo © 2018 National Geographic Partners, LLC. Tots els drets reservats.